2777
2789
عنوان

بیاین یک سرگرمی😂

49 بازدید | 6 پست

مسخرست ولی خب حوصلم سر رفته😂

ببینین چند میشین؟😂

پیرسینک دارم : 20 نمره

موهامو رنگ میکنم :  20 نمره

ناخن کاشتم : 20 نمره

تتو دارم : 20 نمره

ارایش میکنم : 20 نمره

جمه نمرات صده

این که میگم نمره به معنی این نیست که این کارا همشون خوبن پی نیاین الکی جبهه بگیرین😂

اخرش سنتون هم بنویسید😂

از یه جایی باید قبول کنی  که بعَی آدما فقط تو //قلبت// می‌مونن. نه تو زندگیت!:)🫠❤️‍🩹 

40😅

کاشت و ارایش 

27 سال

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

۰ 😂😂😂😂

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.✨ ♡۱۴٠۳.۱۲.۱۲♡

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فکر کردی خیلی بهترینی مغرور 

برید تاپیک قبلیشو رو بخونید، خانوم گفته دکتراااای روانشناسی دارم

قبلا هم میگفت دکترای ریاضی و فوق دکتراااای هوش مصنوعی و آی‌تی دارم 😒😒 

میگه دکترای ریاضی بعد توی سوال ۹⁴ که میشه چند به توان ۳ مونده بود 🤣🤣🤣👌 

هر کسی هم قبولش نکنه فش ثابت عقده ای و بدبخت بهش میگه، 

یه بارم گفته بود ویزا آمریکا گرفتم اونم با ۱۸ سال سن و کارشناسی 🤣🤣 بعد بهش گفته خب اثبات کن میگه من نیازی به اثبات کردن خودم ندارم 😌🙄 

(بچه جان اینجا سایت عمومیه وقتی یه زری میزنی باید گردن بگیری، اگه نه گمشو از اینجا بیرون و رویاهات رو درمیون نذار) 

هر جا کم میاره میگه کاربری دست دو سه نفره 😂😂 درحالیکه اینجا هرکی برای اینکه دردسر نشه امضا میکنه کاربری من دست چند نفره و هیچ وقت پیش نی نی یار برای دفاع از خودش نگفت کاربری من دست سه نفره 👌👌 

بابا ۱۴ ساله ما دور از جون بقیه (نه شما 😁) خنگ نیستیم دروغ رو از راست تشخیص میدیم 

خطاب به اسی 

شمایی که زر زر میکردی طعم فضولی رو میچشی 🤣 

و توی بچه میخواستی زندگیمو به گ.ه بکشی 🤣🤣🤣🤣 

و الان بعد یک ماه حالیت شد طعم فحاشی و دروغ چه طعمیه؟! 😁😂