2777
2789
عنوان

چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 69 پست
سرم و زد ب داشبورد ماشین خونی شد همه بدنم کوفته شده.چشامم از بس گریه کردم باز نمیشه خدا لعنتش کنه ا ...

اگه انداختت بیرون زنگ بزن پلیس که بیاد صورت جلسه کنه و سرتم نشون بده که ضمیمه کنه تا دیگه از این غلطا نکنه

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب چي گفتي كه به اينجا رسيد؟

بنظر من اونجا خونه تو هم هست بگو ناراحتي تو برو

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.
سرم و زد ب داشبورد ماشین خونی شد همه بدنم کوفته شده.چشامم از بس گریه کردم باز نمیشه خدا لعنتش کنه ا ...

😳😳 اي واااي

شوهر رو باید بگیری همچییین پخته بزنیش که بفهمه دنیا دست کیه  
غرورمو چیکار کنم خیلی بد گفت برو گمشو 

شوهر منم ازین غلطا زیاد میکنه منم میگم خودت برو گم شو آخرشم نه من جایی میرم نه اون .برو تو اتاقت درستو بخون حرف مردا بی احمیتترین چیزه

دعوا سر چی بودع

دوتا امتحان دارم فردا از صب پیله کرد خونه رو تمیز کن ۳ ساعت خونه تمیز کردم بعد گف نهار بریم بیرون بهد گف بریم سر خاک بابام بعدم بزوووور منو برد خونه ی ۳ تا فامیلاش هرچی میگفتم بریم درس دارم گوش نداد منم عصبی شدم وعوامون شد

میشه برام دعا کنین مامان بشم😔💔
اگه انداختت بیرون زنگ بزن پلیس که بیاد صورت جلسه کنه و سرتم نشون بده که ضمیمه کنه تا دیگه از این غلط ...

از خدامه یکاری کنی پرونده درس کنم براش ولی زرنگه میدونه چیکار کنه

میشه برام دعا کنین مامان بشم😔💔
دوتا امتحان دارم فردا از صب پیله کرد خونه رو تمیز کن ۳ ساعت خونه تمیز کردم بعد گف نهار بریم بیرون به ...

با درس خوندنت مگه مخالفه؟مردا ببین چیزی جز خودشون زنشونو مشغول خودش کرده طاقت نمیارن

غرورمو چیکار کنم خیلی بد گفت برو گمشو 

اگه غرورت با انجام دستورش !! له نمیشه برو ! 

این دستور رو شما بده تا یر به یر بشید ، بعدش هم امتحانت رو برو ، اصلا هم از خونه ات نرو ، ناراحته خودش نیاد تو خونه .

ای اهل ایمان از غیر خودتان برای خودتان محرم راز نگیرید،آنان از هیچ توطئه و فسادی علیه شما کوتاهی نمیکنند،شدت گرفتاری و رنج و زیان شما را دوست دارند،تحقیقا دشمنی از لابلای سخنانشان پدیدار است و آنچه سینه هایشان (از کینه و نفرت) پنهان میدارد بزرگتر است،ما نشانه (های کینه و نفرت آنها) را اگر می اندیشیدید برای شما روشن ساختیم.(سوره آل عمران آیه118) با توجه به مسدود سازی صفحات اینستاگرام ، مدیریت گوشی و حذف برنامه نصب شده بدون اجازه ی کاربر، ماسک عوام فریبانه ی غرب برداشته شد😁از این به بعد هر کسی از  حریم شخصی و خصوصی ، پیشرفت و آزادی بیان در غرب ، حقوق بشر و تمام شدن دوره ی فیلترینگ ، تبادل و گردش آزاد اطلاعات ، دم زد  برای شفا گرفتنش دعا کنید  زیر لوای آمریکا و صهیونیسم جهانی میشه کودتا کرد ،حملات شیمیایی کرد ، به بهانه ی دموکراسی لشکر کشی به اون ور دنیا کرد و خاورمیانه رو پایگاه نظامی کرد ، کشت و کشتار کرد ، خبرنگار را قطعه قطعه کرد ، تروریست ها رو تجهیز و حمایت کرد ، تحریم و تهدید و قلدری کرد و شاخ و شونه کشید ، در یک روز 37جوان رو صلیب کشید و سوزاند و سر از بدنشون جدا کرد ، کارخانه شیر خشک رو هدف قرار داد تا کودکان یک کشور از گشنگی بمیرند ، هواپیمای مسافربری رو روی هوا زد ، یواشکی با بالگرد وارد کشور دیگه (رسوایی و معجزه طبس😂) شد ، حساب هلال احمر رو بست ، تحریم پزشکی و دارویی کرد ، با جنگ و خون ریزی اراضی غصبی خودش رو  افزایش داد ، امنیت کشورها رو بخطر انداخت تا نفوذ و فروش اسلحه اش بالا بره ... و هی دم از انسانیت و حقوق بشر زد و با رسانه ها هم عوام فریبی کرد و شستشوی مغزی داد و به تروریسم اقتصادی و فرهنگی و مجازی و.. هم ادامه داد😐😐😐