2821
2789
عنوان

دعا و طلسم

158 بازدید | 11 پست

سلام دوستان

مدتی است که دست به هر کاری می زنیم آن کار برایمان حل نمی شود و در اخر با تمام تلاشی که میکنیم ناامید میشیم

الان پیش چند نفر رفتیم که گفتن دعاو طلسم برامون نوشتن 

توسط یکی از نزدیکان

و خیلی هم مطمئن هستیم از این چیز

و می دونیم که اون نفر کی هست

به شدت زندگیمون تحت فشار و ناامیدی شده دعوا های زیاد و ناراحتی های پشت سر هم

برای باطل کردن باید چکار کرد که حتما جواب داد

تو رو خدا هر کدوم از دوستان راه حلی دار بگه خیلی ناامید و تحت فشاریم 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

یاسین بخون به اب و بریز۴ گوشه خونه ات، پیش رمال و جادوگر هم نرو برای باطل کردنش ،

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم ۲۱ روز پیش قهر کرد رفت با ۳ تا بچه نه یک زنگ نه دریغ از یک هزاری پول زن عموی آشغالش ۲۰ ساله دعا میگیره خیلی دوست داره زندگی ما از هم بپاشه داشت هم این آخری موفق میشود ک اگر نمی رفتم جای دعا نویسگفت طلسم سیاه سردی و جدایی گرفتن گفت اونقدر سنگینه این دعا ک شاید بیاد یا نیاد خداروشکر بعد ۴ روز آمداگرتوی دادگاه بودم الان اگر مطمعنی جای دعا نویس مطمعن برو من هر کاری ک برای باطل کردن میگفتن انجام دادم هیچ کدوم جواب نداد جز دعا نویس

منم ۲۱ روز پیش قهر کرد رفت با ۳ تا بچه نه یک زنگ نه دریغ از یک هزاری پول زن عموی آشغالش ۲۰ ساله دعا ...

خدا ازشون نگذره 

اون نفر که برات باطل کرد شماره یا ادرس نداره بهم بدی

خدا ازشون نگذره اون نفر که برات باطل کرد شماره یا ادرس نداره بهم بدی

عزیزم اگر میشه بیا خصوصی شماره شو بدم چون ب قصد تبلیغ ک نمبخوام بذارم هر چند اون اونقدر سرش شلوغه ک بعد زنگ زیاد شاید جواب بده

عزیزم اگر میشه بیا خصوصی شماره شو بدم چون ب قصد تبلیغ ک نمبخوام بذارم هر چند اون اونقدر سرش شلوغه ک ...

ببخشید میشه به منم بدین منم زندگیم خیلی داغونه با هیچکدوم از خاستگارام به ازدواج نمیرسم آبروم رفته تا مرز نامزدی و عقد میرم و الکی بهم میخوره بهم گفتن دعا داری ولی نمیتونم درش بیارم باید پیش ی آدم کاربلد بری منم کسیو ندارم

2824
2823
2791
2779
2792