2777
2789
عنوان

به نظرتون همه ناپدریا بدن

281 بازدید | 38 پست

☹️

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

نه والا 

یکی از آشناهای ما ناپدری هست اینقدر میرسه به بچه ها پدرشون اصلا حتی میگه از من نیستن 

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشه‌ها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه لزوما

به نظرت هنوزم میشه اعتماد کرد؟

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

نمیتونم خودم و گول بزنم و الکی به این قضیه خوش بین باشم‌. با اینهمه مشکلات اقتصادی و معیشتی الان طرف واسه بچه ی خودش نمیتونه پدر خوبی باشه چه برسه بچه ی مردم. حالا نگاه هیز و بقیه مسائل بماند... اگه خدایی نکرده به هردلیلی از همسرم جدا بشم، بخاطر بچه هام هرگز ازدواج نمی کنم. مگه اینکه بزرگ شده باشن و مستقل

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

نه والا یکی از آشناهای ما ناپدری هست اینقدر میرسه به بچه ها پدرشون اصلا حتی میگه از من نیستن

☹️باز خدا روشکر 

مرده از مادر بچه ها بچه داره؟

نمیتونم خودم و گول بزنم و الکی به این قضیه خوش بین باشم‌. با اینهنه مشکلات اقتصادی و معیشتی الان طرف ...

😞

میشه ولی کم

موافقم باهات

نه والا یکی از آشناهای ما ناپدری هست اینقدر میرسه به بچه ها پدرشون اصلا حتی میگه از من نیستن

عزیزم موقته. یکی از فامیلای ماهم همینطور بود. زنه و بچه هاش رو سر ناپدریه قسم میخوردن. بچه هاش میگفتن پدرواقعی مون اینه. اونم کلی محبت و هزینه و فلان....چندسال بعد گندش دراومد، آخرم یارو ول کرد رفت دنبال زندگیش

☹️باز خدا روشکر مرده از مادر بچه ها بچه داره؟

بله داره 

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشه‌ها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

عزیزم موقته. یکی از فامیلای ماهم همینطور بود. زنه و بچه هاش رو سر ناپدریه قسم میخوردن. بچه هاش میگفت ...

۲۲ ساله ازدواج کردن عزیزم دیگه گذشته 

عزیزم موقته. یکی از فامیلای ماهم همینطور بود. زنه و بچه هاش رو سر ناپدریه قسم میخوردن. بچه هاش میگفت ...

ای وای

بله داره

پس آدم ذاتا خوبیه

۲۲ ساله ازدواج کردن عزیزم دیگه گذشته

خب خداروشکر، استثنا هم همیشه هست ولی نمیشه بهشون اکتفا کرد چون تعدادشون واقعا انگشت شماره. درمورد نامادری ام همینه. تو همین نی نی سایت کم ندیدیم خانوما تاپیک میزنن چه چیزایی میگن. طرف از اول قبول کرده بچه ی همسرش و نگه داره، بلافاصله بعد از ازدواج سر ناسازگاری میذاره. میگه باید بدی مادرش، هزینه هاش زیاده، پرروعه، فلانه.... این بچه این وسط آوارست. ادم جیگرش خون میشه