2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 92 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راستی چن روز پیشم رفته بودم پیش فال گیره حرفه ای حرفاش درست و عالی بود .سه بار تذکر داد گف خیلی خیلی ...

عزیزم ایشالا ک باردار باشی یه پسر سالم خوشگلم باشه

من خیلی دوس دارم باشم .ولی شوهرم دوس نداره .و اگ باشم و خواهرش بفهمه از حرص میمیره اجوزه😅..

امان از این خواهر شوهرا یعنی ب همه جا زندگی ادم کار دارن

اون بچه داره یا ن

اره داره2تا.ولی خب خیلی ب من حسودی میکنه .خیییلی شوهرمو طرفه خودش نگهداشته ک شوهرم ناز منو نکشه .باور میکنی جرعت نمیکنم کناره شوهرم بشینم .از حرص میاد وسط میشینه .تازه فال گیره بهم گفته ک خواهرشوهرم منو طلسم کرده ک دهنم بسته بشه 

اره داره2تا.ولی خب خیلی ب من حسودی میکنه .خیییلی شوهرمو طرفه خودش نگهداشته ک شوهرم ناز منو نکشه .باو ...

😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶

اره داره2تا.ولی خب خیلی ب من حسودی میکنه .خیییلی شوهرمو طرفه خودش نگهداشته ک شوهرم ناز منو نکشه .باو ...

واقعا چ اجوزه ست سعی کن خیلی ب شوهرت محبت کنی و همیشه هواشو داشته باش ک طرفت باشه تورو با هیچکس عوض نکنه

واقعا چ اجوزه ست سعی کن خیلی ب شوهرت محبت کنی و همیشه هواشو داشته باش ک طرفت باشه تورو با هیچکس عوض ...

شوهرم خواهرشو با هیچکس عوض نمیکنه حتی من .من برای شوهرم میمیرم.بخاطره اینکه بهم محبت نمیکنه دلم نی نی میخواد