2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 92 پست
من الان ی کم زیر دلم درد میکنه کمرمم همینطور ولی فعلا پری نیومده

منم کمردرد دارم اتفاقاذشدیدهم هست نمیدونم میخام پری شم یانه فردا بی بی میگیرم پس فرداناشتامیزنم ببینم چی میشه شمام خبرشوبده

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
مگه بی بی روزپری مشخص میکنه بارداری؟

چرا نشون نده..برا خیلیا زودتر از موعد هم نشون داده.نمونه ش خودم که 6 روز قبل موعدم مثبت شد

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چرا نشون نده..برا خیلیا زودتر از موعد هم نشون داده.نمونه ش خودم که 6 روز قبل موعدم مثبت شد

واقعا یعنی دوتاخط افتاد یاهاله بود

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
منم کمردرد دارم اتفاقاذشدیدهم هست نمیدونم میخام پری شم یانه فردا بی بی میگیرم پس فرداناشتامیزنم ببین ...

ایشالا ک مثبت باشه خدا یه نی نی سالم و خوشگل بهتون بده شما هم خبر بدین

ایشالا ک مثبت باشه خدا یه نی نی سالم و خوشگل بهتون بده شما هم خبر بدین

چشم

ن عزیز ولی جلوگیری نکردیم تاحالا واس همین شک کردم .پریوده ماههرپیشمم 4روز روزه تموم شد فقطم لکه قهوه ...

بعضی خانوما موقع لانه گزینی خون ریزی دارن نمیدونم حالا مال شما هم برا اون بوده یا پریود بودین ولی اکه منتظر نی نی هستین ایشالا ک باردار باشین

من17سالمه زود😞؟مامانه جووون خخخ

خیلی خوبه ک مامان خودم زود ازدواج کرد زودم باردار شد هر وقت با مامانم میریم بیرون کسی باورش نمیشه ک مادرمه همه فک میکنن ابجی بزرگمه

سریع دوتا خط افتاد.تازه ادرار اول صبح هم نبود..

چه جالب 

زیره شکمم خب .طرفه راست رو که فشار میدم درد میگیره ولی چپ درد نداره .اصن حسابی شک کردم ولی بعده اون ...

برا بی بی چک باید از پریود بگذره یه چند روز صبر کن اگه علائم بارداری داشتی برو یه ازمایش بده