2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من 15 سالگی تازه درگیر پریود بودم😅😅😅 شوهر چه میدونستم چیه تازه 23 سالگی به زود ازدواج کردم خونوا ...

خوش بحالت 

چون من عاشق همسرم بودم و درسم رو بعد از ازدواجم ادامه دادم😊😊

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
خوش بحالت  چون من عاشق همسرم بودم و درسم رو بعد از ازدواجم ادامه دادم😊😊

من چون عاشقش بودم باهاش ازدواج کردم وگرنه عقل حکم میکرد تا حداقل 3 سال صبر کنیم تا درسش تموم شه سربازیشم بره هنوز سربازه

آهای مهربونا! عاشقتونم!  
من چون عاشقش بودم باهاش ازدواج کردم وگرنه عقل حکم میکرد تا حداقل 3 سال صبر کنیم تا درسش تموم شه سربا ...

مگه عزیزم چند سالتون بود که باهم ازدواج کردین

من چون عاشقش بودم باهاش ازدواج کردم وگرنه عقل حکم میکرد تا حداقل 3 سال صبر کنیم تا درسش تموم شه سربا ...

من همسرم همه چیزش آماده بود که اومد خاستگاریم سه سال صبر کرد تا 13سالم شد و عقد کردیم با یکسالی که توی عقد بودم الان چهارسال و نیمه که متاهلم😊😊

البته دوسال اول فقط خاستگارم بود بابام قبول نمیکرد منم خبر نداشتم سال سوم که فهمیدم خاستگارمه به مامانم گفتم که دوستش دارم اونم بابامو راضی کرد و یه سال نامزد بودیم بعد هم عقد کردیم😀😀

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
من همسرم همه چیزش آماده بود که اومد خاستگاریم سه سال صبر کرد تا 13سالم شد و عقد کردیم با یکسالی که ت ...

من اصلا برام قابل هضم نیست خواستگاری از دختر ده ساله تازه به خونواده شوهرم که دخترا رو تا دیپلم میگیرن عروس میکنن گیر میدم میگم چیه بچه ها رو عروس میکنین اخه چی از زندگی میفهمن شما حتما خیلی فهمیده بودی 

آهای مهربونا! عاشقتونم!  
من اصلا برام قابل هضم نیست خواستگاری از دختر ده ساله تازه به خونواده شوهرم که دخترا رو تا دیپلم میگی ...

بله خیلی فهمیده بودم خداروشکر

منم قرار نبود ده سالگی برم خونه ی بخت همسرم منتظرم میموند و موند تا به سن قانونی برای ازدواج برسم یه سال بعدش هم رفتیم سره خونه و زندگیمون و الان حدود شش ساله که این قضیه هضم شده رفته شما به خودتون فشار نیارید😊