2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا هر چی بزرگتر بشن دردسرا بیشتر میشه. من و شوهرم که اصلا نمیتونیم یه دقیقه خلوت کنیم با هم😔

خب دیگه منم منظورم دقیقا همینه 

با تمام شیرین بودنش 

کلی مسئولیت داره ... و وقتی تصمیم به بارداری بگیریم باید بتونیم از پسش بر بیایم 

عزیزم خدا حفظش کنه برات 😘

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋
تابستون چکاپ کردم بدنم اماده است 

منکه اولین بچم رو 15سالگی باردارشدم

دومی رو هم17سالگی

دیگه خیالم از بابت بچه هام راحت شد هم سنم کم بود و چون تو سن رشدم هنوز زود دوباره بدنم مثله اولش میشه😀😀

هم بدون مریضی و فشار و اینا راحت...

درمورد تفریحات هم فرقی نکردیم مثله دوسال اول ازدواج راحت همه جا میریم و چیزی مانعمون نیست زندگیمونم با بچه هامون خیلی خوبه خداروشکر😊😊

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
دوست دارم فقط جاریم ۴ ماهشه  منم میخوام فقط نمیدونم هر دو باهم باشیم خوبه یا نه

نه اصلا خوب نیست منو خواهرشوهرم باهم بدیم مادرشوهرم واسه بچه اش وسیله می گرفت دریغ از یه جوراب واسه بچه من .خیلی ناراحت میشدم 

به حرف شما احترام میزارم اما چقدر صبر کنم  بچه بزرگش ۴ سالشه اینم ۴ ماهه حامله هستش

پس اگه مشكلي با دعواي بچه ها و مقايسه نداري اقدام كن مشكلي نيست 

پسرم منتظر در آغوش كشيدنت هستم   
نه اصلا خوب نیست منو خواهرشوهرم باهم بدیم مادرشوهرم واسه بچه اش وسیله می گرفت دریغ از یه جوراب واسه ...

واسه اون نگرفته هنوز که بچه دار نشدم بعضی وقتا  قایمکی واسم یه چیزایی میگیره ولی به اون نمیگیم اخه من بچه برادرشم 😊

منکه اولین بچم رو 15سالگی باردارشدم دومی رو هم17سالگی دیگه خیالم از بابت بچه هام راحت شد هم سنم کم ...

من 15 سالگی تازه درگیر پریود بودم😅😅😅 شوهر چه میدونستم چیه

تازه 23 سالگی به زود ازدواج کردم خونوادم میگفتن زوده تو باید ادامه تحصیل بدی و همه خواستگارا رو بدون اطلاع دادن به من رد میکردن

آهای مهربونا! عاشقتونم!  
دوست دارم فقط جاریم ۴ ماهشه  منم میخوام فقط نمیدونم هر دو باهم باشیم خوبه یا نه

بنظرمن هنوزوقت داری بذارحداقل 20سالت بشه بیشترامادگی پیداکنی خصوصااگه باجاریت باشی دوروزدیگه بچه هاتون میپرن به هم وعصبی میشی بعداون شیرینی نی نی وخاص بودن بچه که توخانواده شوهرت پیش میادبین دونفرتقسیم میشه وممکنه شمایاجاریت ازکمتربودن وبیشتربودن توجه دیگران به بچه هاتون ناراحت بشین.بازم میل خودتونه ولی منم18سالگی حامله شدم خیلی خیلی خیلی ازهرنظربهم بدگذشت