2777
2789
عنوان

اونایی که بهشون خیانت شده بیان

207 بازدید | 17 پست

بعدش چجوری خودتو اروم کردی؟ این حسی که با خودت میگی اگه خوشگلتر بودم شاید اینکارو نمیکرد 

یا اون حرفایی که به اون دختره زده دستشو گرفته...😣

چجوری خودتو اروم کردی؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلآ فراموش نمیشه،برای آروم شدن باید عزت نفس خودتو ببری بالا،باید بدونی مهم تر از خودت هیچی نیس،و رو کارایی که میتونه خوشحالت کنه تمرکز کنی.

و با سیاست بیشتر حواست باشه که دوباره تکرار مشه

ادم خیانتکارذاتش خراب ربطی به زیبایی وزشتی نداره من چشام رنگیه موهام بوره خودم بوره قدم بلنده صورتم همه چیش اکیه بدنم ولی شوهرم بایه کیس هابهم خیانت کرده که حتی من به عنوان زن باهاشون همکلام نمیشم پس ذات خراب درست نیمشه دنبال عیب نگردتوخودت من گشتم توخودم دیوونه شدم خیانت توجیه نداره نداره برومشستقل شو مردهااز زن مستقل حساب میبرن طرزنگاهشون تغییرمیکنه ترس برمیدارشون حواسشون جمع میشه برامن اینجوری بودش

اصلآ فراموش نمیشه،برای آروم شدن باید عزت نفس خودتو ببری بالا،باید بدونی مهم تر از خودت هیچی نیس،و رو ...

من قبلا خیلی خودمو دوس داشتم انقد این ادم سمی بود الان دیگ اصلا خودمو دوس ندارم نمیدونم چیکار کنم.همش اونو بالاتر میدیدم

ادم خیانتکارذاتش خراب ربطی به زیبایی وزشتی نداره من چشام رنگیه موهام بوره خودم بوره قدم بلنده صورتم ...

من دیگه تقریبا ۳یا۴ساله شوهرم نشسته سرجاش ولی خب هنویادم میادش حالم ازش بهم میخوره 

ادم خیانتکارذاتش خراب ربطی به زیبایی وزشتی نداره من چشام رنگیه موهام بوره خودم بوره قدم بلنده صورتم ...

چقدر بی لیاقتن این مردا ؟ خب دیگه چی میخواسته شوهر شما از یه زن

ازش جدا نشدی؟

من قبلا خیلی خودمو دوس داشتم انقد این ادم سمی بود الان دیگ اصلا خودمو دوس ندارم نمیدونم چیکار کنم.هم ...

آره منم دقیقآ همینجور شدم،الانم باعین حال که چند ساله ازش میگذره بخدا حتی یه روزم نبوده که حسش نکنم،،،،اما الآن دیگه هیچی تو دل خودم نمیذارم،من قبلآ خیلی محدود بودم الآن به همین بهانه آزادتر شدم، با دوستام وقت میگذرونم، میخرم،میپوشم میگردم،