2777
2789
عنوان

انتخاب اسم

168 بازدید | 21 پست

سلام به نظرتون اسم حلما قدیمی شده یا هنوز این اسم رو برای بچه میشه گذاشت؟

انتخاب کردم اما دودل هستم

تعداد رای : 27
نظرسنجی
حلما هنوز قشنگه
9
33%
حلما قدیمی دیگه
18
66%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من میخوام بزارم فاطمه، بعد ۳ تا سقط خدا این برام نگه داشته.

دختر بزرگم ، ۸ سالشه، میگه بده، نظر شما چیه؟

در مورد حلما، تو کلاس و مدرسه دخترم پره حلما ولی اسم قشنگی.

اسم دختر بزرگمم ریحانه است. ریحانه هم قشنگه، هیچ وقت قدیمی نمیشه

من میخوام بزارم فاطمه، بعد ۳ تا سقط خدا این برام نگه داشته.دختر بزرگم ، ۸ سالشه، میگه بده، نظر شما چ ...

گلم خدا برات نگهداشته یک سال فاطمه صدا کن ولی اسمشو چیز دیگه بذار چون ریحانه الان به روز تره فاطمه نه بزرگ شه ناراحتی پیش میاد .البته صد درصد فاطمه ام خیلی زیباست ولی نظر من بود امیدوارم ناراحت نشی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

گلم خدا برات نگهداشته یک سال فاطمه صدا کن ولی اسمشو چیز دیگه بذار چون ریحانه الان به روز تره فاطمه ن ...

نه ناراحت نمیشم. به هم فکری نیاز دارم.

خدا بعد سه تا سقط این برام نگه داشته، نذر نکردم ، ولی از اول فاطمه صداش کردم.

اتفاقا واقعا میترسم.

نمیخوام بچه ام ، از دین بدتر زده بشه.

میگم روشنا، هم معنی همون زهراست، دخترم میگه، مگه لامپ.

موندم والله

نه ناراحت نمیشم. به هم فکری نیاز دارم.خدا بعد سه تا سقط این برام نگه داشته، نذر نکردم ، ولی از اول ف ...

انشالله که صحیح و سالم بغل بگیریش گلم یک سال فاطمه صداش کن یا تو‌گوشش فاطمه بخون ولی شناسنامه اسم امروزی بگیر .الان اکثرا اسم به روز میذارن بزرگ‌شن ناراحت میشن بچه ها 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

نمیدونم مثلا چه اسمی

نمیدونم گلم اسم‌سلیقه ایه ولی من اسم دختر نورِژا دوست دارم یعنی خوشگل خوبرو و معنیایی قشنگ داره 

دلینا.دلوین .دلارا.جانا. تیانا اسم بچه های دخترخاله هامه

نمیدونم گلم اسم‌سلیقه ایه ولی من اسم دختر نورِژا دوست دارم یعنی خوشگل خوبرو و معنیایی قشنگ داره دلین ...

وااای خیلی کار سختی.

اصلا دوست ندارم، بچه ام از دین زده بشه بدتر.

همین اول قدمی گیر کردم

وااای خیلی کار سختی.اصلا دوست ندارم، بچه ام از دین زده بشه بدتر.همین اول قدمی گیر کردم

انشالله که بهترین تصمیمو بگیری