2777
2789

قالی شویی ساوین کارشون عالیه 

من هفته پیش با توجه به نظرات کاربران عزیزی که ساوین پیشنهاد کرده بودن منم تصمیم گرفتم فرشامو دادم بهشون کارشون خیلی تمییییزه منکه واقعاً راضیم ازش به همه دوستان اینجا رو پیشنهاد میکنم اینم شمارش.

۷۷۴۳۷۶۷۸ 

۸۸۶۵۱۹۸۶ 

۴۴۳۱۷۴۷۶ 

۲۲۰۵۸۰۱۲ 

قالیشویی اندرزگوواقعامحشره منم به سفارش شماکاربران نی نی سایت فرشهای خودموومادرموبه اندرزگو دادم هم ...

مرسی گلم پیشنهادت خیلی خووووووب بود منم چند تخته فرش ترکیه ای زمینه خیلی روشن ویدونه دستباف ریزباف دادم خیلی استرس رنگ فرشامو داشتم امروز برام اوردن باورم نمیشه واقعا تمیز تمیز شستن بدون کوچکترین ایرادی ازهمه مهمتر سر وقت میبرن سروقت میارن منم ازشون رااااااااااضیم در ضمن من باشعبه شرق تماس گرفتم اینم شمارش 77091702

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قالیشویی آبرنگ محشره👌 منم به توصیه یکی از همسایه هام که تاجر فرش توی بازار فرش فروشاست چند تخته فر ...

فرشهای ماشینی ترک .و دستباف دادم خیییلی عااالیه کارشون.خیلی راضیم از خدمات قالیشویی آبرنگ.

تلفنش .۸۸۸۶۶۱۴۹       ۴۴۸۴۷۵۱۱

۷۷۷۰۳۴۱۵  به نظر من قالیشویی آبرنگ یک برند بی نظیره👌

قالیشویی_زعفرانیه#   بهترینه توی غرب تهران

طبق نظرات دوستان که گفته بودن قالیشویی زعفرانیه کارش خیلی خوبه من تماس گرفتم و فراشامو بردن و امروز اوردن   خدا خیرشون بده واقعا تمیز شده . یکی از فرش های دستباف هم رنگ برداری کردن و فرش های ترک هم لکه برداری میخواست انجام دادن خیلی عاااالی شده واقعا دستشون درد نکنه کیفیتشون کم نظیره اینم شمارش ۸۸۳۷۰۸۶۳ و ۲۲۶۰۵۰۳۷

قالیشویی ونک خیلی کارش تمیزه

ممنونم از دوستانی که با به اشتراک گذاشتن نظراتشون قالیشویی ونک رو معرفی و پیشنهاد کردند.

منم با توجه به نظراته خوبی که از قالیشویی ونک دیدم فرشهای خونه خودمو که ابریشمی بودند و فرشهای خونه مادرم و که دستبافت کاشان و تبریز بود و احتیاج به ریشه بافی و لکه بری بود دادم قالیشویی ونک امروز برام اوردن خیلی خیلی تمیز شده خدمات ریشه بافی و لکه بریشونم خیلی عالیه من و مادرم که خیلی راضی هستیم .

در ضمن همه جای تهران شعبه داره.

منم به دیگر دوستان اینجا رو توصیه میکنم شماره تماس کارت اشتراکمو میذارم براتون.۸۸۶۴۲۲۱۲       ۴۴۲۲۵۷۴۹

۷۷۹۰۵۸۶۳

سلام منم باتوجه به کامنتهای مثبتی که ازقالیشویی اندرزگو خوندم چند تخته فرش دستی برای شستشو وریشه بافی دادم امروز برام اوردم واقعا هم تمیز شستن هم تمام لکهای فرشام پاک شده ریشهاشم 

خیلی خوب انجام دادن مثل روز اول فابریکیش شده منم معرفیشون میکنم و خیلی راضیم اینم شماره که من زنگ زدم22977030

من خیلی تحقیق کردم که کدوم قالیشویی تو کار شستشوی فرش دستباف و ابریشم تخصص کامل رو داره و در آخر با قالیشویی زعفرانیه تماس گرفتم و فرشام که تبریز اعلا بود رو دادم واسه شستشو و تعویض ریشه و خلاصه دیشب آوردنشون.  از نظر کیفیت حرف نداره علی الخصوص ریشه های فرش دستباف مو خیلی قشنگ در آوردن .

ازین موضوع خیلی خوشحالم و خواستم به دوستان معرفی کنم 

شماره هاشون  88370863 و ۷۷۹۰۱۷۸۶ و ۲۲۶۰۵۰۳۷

10 روز پیش فرش هامو به قالیشویی میرداماد دادم برای شستشو.هنوز فرشام رو نیاوردن از دیروز که تماس گرفتم کلی پاسکاری کردن شماره های مختلف دادن به این بزن به اون بزن به هیچ نتیجه ای نرسیدم

تا اینکه امروز تماس گرفتم گفتن تو بار ارسالی امروزه.شماره راننده دادن زنگ زدم گفت شش به بعد میاریم ساعت 8 زنگ زدم گفت ماشینم خراب شده دیر میارم بعد ده روز با اصرار خواستیم بیارن گفت 11 شب میاریم حتما.خبری نشد تا بیست دقیقه پیش که ساعت دوازده و نیم شب تماس گرفته با خونمون که بیارم؟؟؟؟؟؟  گفتم این تجربه رو دراختیارتون بذارم دم عیدی معطل اینا نشید فوق العاده انسانهای بی... هستن امیدوارم منم فردا به فرشام برسم اگه نه همسرم به جرم خیانت در امانت پیگیر میشه به قالیشویی میرداماد ندید فرشاتون رو....

قالیشویی دریا بسیار فوق‌العاده است👌👌👌

من هفته پیش چند تا قالی دستبافت وماشینی روبه پیشنهاد دوستم دادم به قالیشویی دریا خیلی تمیز عالی وخشک کاور شده تحویل دادن اینم شماره ای که من باهاش تماس گرفتم. 

77191724

88367093

22147932

سلام منم باتوجه به کامنتهای مثبتی که ازقالیشویی اندرزگو خوندم چند تخته فرش دستی برای شستشو وریشه باف ...

مرسی خانومای گل پیشنهادتون عااااالی بوب

منم امروز فرشامو تحویل گرفتم انصافن هم تمیز شستن هم تمام لکهاش پاک شده منم معرفیشون میکنم اینم شمارش 77091702

سلام من قالیشویی ونک رو  با توجه به نظرات دوستان انتخاب کردم البته من برج اسفند توی شلوغی کار فرشای دستبافت و ماشینی ابریشمی بهشون دادم و واقعا استرس فرشامو داشتم چون بار اولی بود که شسته میشد بعد از ۳ روز فرشامو تحویل دادن خداییش فرشامو که باز کردن از تمیزی برق میزد تمام لکه هاشون پاک شده بود .کیفیت شستشو و سلامت فرشام خیلی خیلی برای من و همسرم مهم بود که خوشبختانه راضی هستیم .

شماره تلفونشو براتون می ذارم.خوبیش اینه همه جا شعبه و سرویس داره .۸۸۶۴۲۲۱۲       ۴۴۲۱۵۷۴۹

۷۷۹۰۵۸۶۳