2777
2789
منم قالیشویی ابرنگ رو پیشنهاد میکنم. چند وقت پیش دوستم معریفیشون کرد منم فرشهای دستبافت و ماشینیمو ...

ممنون بابت معرفی قالیشویی ابرنگ .

منم فرشامو دادم بعد از ۳روز خیلی تمیز با بسته بندی شیک تحویلم دادن.واقعا کیفیت کارشون عالیه.دفه قبل دادم یه قالیشویی اسمشو فراموش کردم ولی فرشامو خوب نشسته بود و چروک کرده بود ولی این دفه که دادم ابرنگ خیلی راضیم .فرشامو خیلی تمیز و اتو کشیده تحویلم دادن.

تلفنش.۴۴۸۴۷۵۱۱      ۸۸۸۶۶۱۴۹

۲۲۴۰۴۵۹۶

۷۷۷۰۳۴۱۵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با سلام و خسته نباشید به دست اندرکاران نی نی سایت.

ازاین که چنین امکانی رو برای معرفی بهترین قالیشویی مناطق مختلف تهران را ایجاد کردید تا دیگر افراد که قصد دارند قالیشویی خوب رو انتخاب کنند از این طریق به هدف خود برسند.

بسیار سپاس گذارم و خوشحالم که دیدگاه و نظرمو به اشتراک میذارم.

من به دنبال یه قالیشویی عالی  بودم که با پرسش از یک اقوام نزدیک به این نتیجه رسیدم قالیشویی ونک از نظر کار بسیار عالیه و البته بهترین قالیشویی تهران از نظرمردم توی سایت نی نی سایت قبلا تعریفشو شنیده بودم.

منم فرشهای دستبافت و ماشینی ابریشمی مو دادم .از نظر کیفیت خیلی (ترو تمیز بدون هیچ اسیب دیدگی ) تحویل گرفتم و خیلی راضی هم هستم.

اینم شماره تماس قالیشویی ونک.

۸۸۶۴۲۲۱۲

۴۴۲۱۵۷۴۹    

سلام من سال گذشته فرشای تبریز و ماشینیم به علت خراب شدن رادیاتور که در منزل نبودیم کلا خیس و خراب شده بود

به توصیه بکی از دوستام زنگ زدم قالیشویی اقدسیه خیلی سریع امدن بعد چهار روز اوردن خیلی تمیز و عالی شده بود.

اینم شماره تماسشان.۸۸۵۲۱۵۱۶ 

۲۲۴۵۶۵۶۵

قالیشویی آبرنگ خیلی خوبه. من چند ساله فرشای خونه خودمو و مادرمو میدیم اینجا خیلی از تمیزی کارشون را ...

منم فرشامو دادم به قالیشویی آبرنگ خیلی خیلی تمیز شده فرشام .من چون بچه هام کوچیکن هر ۶ ماهی فرشامو میشورم با خیلی از قالیشویی ها کار کردم ولی هیچ کدومشون  کیفیت کار آبرنگ و ندارن .شمارشو میذارم.

۴۴۸۴۷۵۱۱    

۸۸۸۶۶۱۴۹

۲۲۴۰۴۵۹۶

ما از خدمات قالیشویی ساوین استفاده کردیم واز نظم وحرفه ای این شرکت درهمه امور رضایت کامل داریم شماهم از خدمات این شرکت استفاده کنیدواز زیبایی فرش هاتون لذت ببریدشمارهاشون توسایتش هست.

دوستان اتفاقا من امسال فرشامو دادم به قالیشویی ونک انصافا عاااالی بود هم خیلی تمیز شده بود هم بر خلاف اکثر جاها مشکلی برای فرشام پیش نیومده بود 😊‌. شمارش

۷۷۹۰۵۸۶۳    ۸۸۶۴۲۲۱۲    ۴۴۲۱۵۷۴۹

عزیزم قالیشویی زعفرانیه از همه لحاظ عالیه .  چند تا هم شعبه داره من شعبه غربشونو زنگ میزنم . واسه مشتری هاشون وقت میزارن و کیفیت شستشوی بالایی دارن . فرشای من بعداز شستن براقیت خاصی پیدا کرده اینم شماره هاشه ۸۸۳۷۰۸۶۳ _۷۷۹۰۱۷۸۶_۲۲۶۰۵۰۳۷

قالیشویی اندرزگوواقعامحشره

منم به سفارش شماکاربران نی نی سایت فرشهای خودموومادرموبه اندرزگو دادم همان طورکه تعریف کرده بودیدواقعاکیفیت کارشون خیلی عالیه فرشام برق میزنه منم راضیم وازهمه مهمتربسیارمنصف وخوش برخورد هستنددلم نیومدمعرفیشون نکنم اینم شمارشون22977030

عزیزم قالیشویی زعفرانیه از همه لحاظ عالیه .  چند تا هم شعبه داره من شعبه غربشونو زنگ میزنم . وا ...

مرسی از پیشنهادت منم با قالیشویی زعفرانیه 👉 تماس گرفتم و قالیچه های ابریشمی و ماشینی خودمو دادم واسه شستشو کاروشون خیلی خوبه ، فرشام خیلی عالی شده و نه رنگ داده و نه اسیبی دیده
سرعت پاسخ دهیشون بالاس چون بعد از اینکه تماس گرفتم کمتر از نیم ساعت سرویسشون رسید، مساله مهمتر اینکه کیفیت شوستشوی بالایی هم داشت شماره هاشونم میزارم 🙏👌👍😊
22174882
88370863
77901786

قالیشویی آبرنگ خیلی خوبه. من چند ساله فرشای خونه خودمو و مادرمو میدیم اینجا خیلی از تمیزی کارشون را ...

سلام من فرشهای دستبافت تبریز و کاشان و دو تخته فرش ماشینی روشن داشتم که ده سال بود استفاده میکردم و ترس از اینکه بدم به قالیشویی داشتم تا هفته پیش دیدم توی این سایت از  قالیشویی آبرنگ تعریف شده منم با استرس زیاد زنگ زدم به قالیشویی آبرنگ اومدن بردن بعد از ۳روز خیلی خیلی تمیز و براق شده بود بدون هیچ آسیب دیدگی .منم بابت رضایتی که دارم گفتم به همه معرفیشون میکنم.همه جای تهران شعبه و سرویس داره.تلفش.

۴۴۸۴۷۵۱۱

۷۷۷۰۳۴۱۵

ممنون بابت معرفی قالیشویی زعفرانیه 😍🤗🤩

قالیشویی زعفرانیه هفته گذشته برای بردن فرشهای دستباف اومدن و خودشون تمام فرشها رو جمع اوری کرده و بردن. اشکالات دیگری هم یکی از فرشها داش که باید رفو می شد که پیشنهاد دادند ما هم چون نیاز بود قبول کردیم. ۴ روز بعد فرشها را اودن و از تمیزی مثل گل⚘ شده بودند خدایی کارشون حرف نداره
مرسی از قالیشویی زعفرانیه 😘💃💃
اینم شماره های روی فاکتورشون

22605037
88370863
7790178۶

من قالیشویی ونک رو پیشنهاد میکنم.

فرشهای ماشینی دادم برای شستشو و دستبافت هم دادم برای تعمیر ریشه و شیرازه خدایش کارشون واقعا تخصصی و تمیزه پارسال فرشامو دادم شربت اوغلی اصلا خوب نبود.

امسال قالیشویی ونک رو بهم معرفی کردند و همونجوری که تعریف کرده بودند و من می خواستم همونجوری بود من که خیلی راضیم به دیگر دوستان اینجا رو پیشنهاد میکنم.همه جای تهرانم سرویس دارن.شمارشم.

۸۸۶۴۲۲۱۲

۴۴۲۱۵۷۴۹

۷۷۹۰۵۸۶۳