2821
2789
عنوان

سیب ترش

118 بازدید | 4 پست

سلام من کنکوری سال۱۴۰۴ هستم و با سیب ترش مشاور گرفتم از اسفند ماه دلیل اینکه این متنو نوشتم اینه که اگه یکی زودتر اینارو بهم گفته بود و آگاهی لازم رو داشتم سمت این موسسه های مجازی نمیرفتم پس لازم دونستم 

اینارو بگم تا نفر بعدی اشتباه من رو نکنه 

اول کلی تبلیغ مشاور هاشو نو کرده و هزینه بالا میگیرن بعدش اجازه میدن تازه زنگ که زدن مشاور انتخاب کنی بهترین مشاور هاشونم بعضی از مشاور ارشد ها هستن من که  زنگ زدم بهم گفتن معیارت چیه برای مشاور گفتم انگیزه بده و مسولیت پذیر و سخت گیر باشه گفتن وای خانوم فلانییی عالیهه عالی ما تضمین میکنیم گفتم فلان مشاور چی ؟(مشاور ارشد بود)گفت ایشون ضرفیت نداره ما هم قبول کردیم و شروع کردیم 

۱.مشاورش ۱۸۰ درجه با معیار های من فاصله داشت خودشم دانشجو بود و به هیچ وجه انتقاد پذیر نبود 

۲.تخصص نداشت و فقط مششکلات رو میگفت براشون راه حل نمیداد

۳.انتقاد کردم که تغییر رویه بده :عصبانی و ناراحت شد 

با اینکه من خیلی مودبانه و محترمانه حرف زده بودم 

زنگ زدم کنسل کنم گفتم من فقط چند روره کار میکنم و ناراضی هستم چی بگن خوبه؟ما پول رو پس نمیدیم فقط مشاور عوض میکنیم ... تازه اگه پولی هم پس بدن بعد ۲هفته تا ۲۰ روزه اونم یه درصدی که نمیدونم چقدره کم میکنن

خوب عزیزم مشاور بعدی هم یه دانشجو مثل همینه 

تخصص ندارن برای مشکلات راهکار نمیدن خیلی دلسوز باشن همون حرف هاش مشاور های کانال رو تکرار میکنن 

خلاصه بگم من پدر کشتکی با موسسه ندارم خدمات خوبی هم دارن شاید مشاور من انقدر بد بوده 

پس دوستان دقت کنید مشاور دانشجو نگیرید حالا از هر موسسه 

۱.تخصص کافی ندارن و فقط از تجربیات سال کنکور خودشون یا چیز هایی که از اینور و اونور شنیدن استفاده میکنن 

۲.خودشون درگیر درس و امتحاناتن پس ممکنه رو اعصاب و روحیشون تاثیر بزاره مثلا من افکار منفیم از وقتی مشاور گرفتم بیشتر شده بود از بس تاکیدش رو کمبود هام بود

۳.مشاور باید هم شمارو از لحاظ درسی اوکی کنه هم از لحاظ روحی کمکتون کنه و از لحاظ روانی تقویت این که برنامه نوشتم چجوریه والا برنامه خاصی هم نمیدن همون برنامه هایی بود که خودم مینوشتم فقط یکم خورد تر

۴.خلاصه که سال کنکورتون شوخی نیست و گول این تبلیغات رو نخورین مشاور خوبه  اما مشاوری که کلی روش تحقیق کردین و تخصص و آرامش روان داره وگرنه به قول معروف مشاور نداشتم بهتر از مشاور بد داشتنه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه