2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو برنامه پاسخگو ترشم زرد رو سرچ کن 

این یه نمونه سوالش 

سلام خسته نباشید

من ۹روز بود که حیض بودم و دیروز پاک شدم

امروز روزه گرفتم ، ترشح خیلی کمتر بودش

و زرد رنگ بود

ایا روزم باطله؟

باسلام آیت الله خامنه ای :ترشح زرد انتهای عادت اگر یقین به پاکی اش ندارید در صورتی که تا ده روز حیض پاک شود حکم حیض را دارد و در صورت حیض بودن روزه صحیح نمی باشد و بعد از پاک شدن دوباره غسل حیض انجام شود .

سلام وقتتون بخير

مرجع تقليدم آقاي مکارم شيرازي هستن

من بحالت عادي ترشح سفيد و زرد رنگ ميبينم

اگر بفاصله چند ساعت بعد از غسل حيض هم ترشح ببينم اونم زرد بايد مجدد غسل کرد؟

ترشح سفيد و نارنجي و قهوه اي و قرمز چطور؟

باسلام

قطع ترشح نارنجي يا قهوه اي يا قرمز خون هست ولي ترشح زرد را اگر يقين داريد که پاکي هست و خون نيست حکم پاکي را دارد . بنابراين ترشحات قهوه اي يا قرمز يا نارنجي اگر تا قبل از پايان ده روز حيض پاک شود حکم حيض را دارد .

سوال بعدی 

عادت ماهانه من ۷روزه است يعني اينطوري فک ميکنم....در طول ماه ترشح زرد دارم و وقتي ايام عادت تمام ميشود اين لک زرد رو ميبينم و اينو بايد ب پاکي و ترشح طبيعي بزارم يا تا ده روز رو حيض حساب کنم...خيلي تو حساب کردن اين ايام دچار شک ميشم ک پاک شدم يا نه بايد چيکار کنم ...بعد هفت رو پاک شدم يا نه؟هيچ خوني نيست فقط ترشح زرد...مرجع تقليدم آيت الله مکارم هستن

با سلام

طبق نظر آيت الله مکارم : اگر يقين داريد که ترشح زرد خون نيست ،همان روز هفتم که از خون حيض پاک شده ايد غسل حيض را انجام دهيد ؛ولي اگر شک داريد که ترشح زرد پاکي مي باشد يا نه ،در اين صورت اگر تا قبل از ده روز حيض پاک شديد حکم حيض را دارد ولي اگر از ده روز حيض گذشته استحاضه محسوب مي شود .