2777
2789
عنوان

توده در سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 23 پست
مرسی واقعا خیلی استرس دارمممنون که جوابمو میدی❤️

قربونت برم من درکت می کنم وقتی بهذاشت بهم کفت برو سونو دهنم خشک شد اصلا گیج بودم فک کردم حتما سرطانه وقتی سونو کفت غده داری تو ماشین جیغ میزدم و گریه می کردم دکتر جراح خیلی عادی کفت ماه دیگه یه سونو بده گفتم پیشروی نمی کنه گفت نه نکران نباش یعتی جیزی که ما فکر می کنیم و جیزی که دکترا باهاش سر و.کار دارن از زمین تا اسمون فرق داره خلاصه ماه بعذ سونو دادم چون رشد کرده بود گفت عملش کنی بهتره از هر صد تا خانم نود و پنج نفر سینشون غده داره و هیچ مشکلی هم ندارن پس نکران نباش

من بغل سینم درد می کنه گاهی دستم می خوره تیر می کشه

اکثر خانوما کیست دارن که باعث درد میشه مرکز بهذاشت برو معاینه کنه من که رفتم گفت چقدر ما بگیم هر شش ماه یه بار بیاین معاینه برای راحتی خیالتون، نگران نباش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اکثر خانوما کیست دارن که باعث درد میشه مرکز بهذاشت برو معاینه کنه من که رفتم گفت چقدر ما بگیم هر شش ...

من واسه معاینه رفتم میگه چیزی حس نمیشه باید بری سونو 

همون سونو رو می ترسم انجام بدم

من واسه معاینه رفتم میگه چیزی حس نمیشه باید بری سونو همون سونو رو می ترسم انجام بدم

نه گلم نترس چیزی نیست حتما که درد نباید ربط به سینه داشته باشه اما سونو برو که خیالت راحت بشه ما فقط از سینه یه کیست شنیدیم و یه غده بدخیم اما سینه مثل ماشینه وقتی کاپوت رو میزنی بالا میبینی وای چه چیزایی داره که اصلا اسمشون رو نشنیدی سینه هم همینطور وقتی بری دکتر می فهمی همه غده ها سرطان نیستن و حتی ممکنه خود به خود از بین برن درد دست و کتف و زیر بغل هم که خوب دلیل بر یرطان نیست 

نه گلم نترس چیزی نیست حتما که درد نباید ربط به سینه داشته باشه اما سونو برو که خیالت راحت بشه ما فقط ...

سلام گلم رفتم سونو گفت کیسته

مرسی اون روز هوامو داشتی خیلی استرسم کم شد❤️