2777
2789
عنوان

کتکم زد ترو خدا بیاین😭😭😭😭

490 بازدید | 20 پست

چجوری کسی که ۸ سال هروز باهم بودیم و همه جا خاطره داشتیمو فراموش کنم؟ دست روم بلند کرد هربار من میرفتم جلو کلی التماس میکردم ک بمونه ولی اینبار نه

کلی فحشم داد که واقعا حقم نبود ولی مثل احمقا بازم دوسش دارم چون وابستشم خودشم فهمیده بود کلی زنگم زد حتی به دوستم زنگ زد بعد ۳ روز که پیامش ندادم من کلا جوابشو ندادم گذاشتمش رد تماس

آخر شب دیدم اونم بلاک کرده چون پیش خودش فکرده من الان با کی بیرونم که جوابشو ندادم

به دوستم‌گفته بود من‌یه گهی خوردم پشیمونم و خیلی میخامش ولی شبش چون جوابشو ندادم خودش بلاکم کرد بنظرتون باز میاد جلو؟؟ پریود شدم حال روحیم خوب نیس همه بدنم درد میکنه دارم زار میزنم هروزم شده گریه افسرده شدم 😭

خیلی وابستشم😭😭

حتی بعضی وقتا به خود.کشی فکر میکنم😭

هروز باهم بودیم الان بلاکش کردم انگار جاش خالیه

خیلی پررو شده بود هرموقع بحث درست میکرد من میرفتم جلو واسه اشتی التماسش میکردم این بار  نرفتم صبر کردم ولی دارم نابوووووود میشم

منم هیچ دوست و رفیقی ندارم که سرمو گرم کنم اون بود فقط ک هروز میمد دنبالم

نمیدونم چیکار کنم‌قلبم درد میکنه😭😭 بنظرتون بازم میاد جلو؟ ک خودش پیام بده؟ دارم روانی میشم کل روزم شده گریه مخصوصا الانکه پریود شدم

هر بار تاپیکت رو میبینم میخوام نظر بنویسم به جملات آخرت که میرسم منصرف میشم.

واقعا کسی که اینجوری باهات رفتار کرده منتظری برگرده و پیام بده؟ 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام یه لیوان یا یه استکان آب جوشیده ی ولرم شده یه قاشق غذاخوری عسل و یه قاشق مرباخوری سیاهدونه توش حل کن بخور دردت خوب میشه

سوره بقره هم پخش کن برا حالت خوبه

صبوری کن بزار یبارم اون بیفته به التماس وگرنه تا عمر داری باید التماسش کنی

هر بار تاپیکت رو میبینم میخوام نظر بنویسم به جملات آخرت که میرسم منصرف میشم.واقعا کسی که اینجوری باه ...

۸ سال هر ثانیه و هرشب با هم بودیم چجوری فراموشش کنم 

کتکت زده بعد باز نگرانی که نیاد جلو ؟ چرا اجازه میدی تحقیر بشی ؟

۸ سال کمم نیست مثل رفیق بود واسم هروزا هرشب باهم بودیم کسیو ندارم ک باهاش برم و سرمو گرم کنم جاش خیلی خالیه

۸ سال هر ثانیه و هرشب با هم بودیم چجوری فراموشش کنم

اگر واسش مهم بودی اینجوری خوار و خفیفت نمیکرد. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

رو دلت پا بزار و ارزش خودتو حفظ کن نمیخواد غصه از دست دادن چنین آدمی را بخوری

چجوری غصه نخورم

تو زتدگیم هیچ مشگلی ندارم فقط صب تا شب دارم گریه میکنم بخاطر این

۸ سال کمم نیست مثل رفیق بود واسم هروزا هرشب باهم بودیم کسیو ندارم ک باهاش برم و سرمو گرم کنم جاش خیل ...

بله حق داری آدم با یه حیوون هم ۸ سال زندگی کنه بهش وابسته میشه

اما باید اراده ات قوی باشه کسی که آزارت میده رو بزاری کنار