2789
عنوان

جین وست

591 بازدید | 13 پست

بچه ها توی تاپیک دیده بودم جین وست کلاه بردار ... 

الان یه کاپشن خریدم مارکش رو که چک کردم مارک جین وست نبود ...! رفتم لباس قبلی هامم چک کردم دو سه تاشون خیلی کم مارک دیگه داشتن بقیه شون همون جین وست بود 

یعنی چی الان؟

جین وست نبود حتما جوتی جینز هست ، اینا هردویکیه ، فروشگاه جین وست برند دیگه نمیفروشه

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جین وست نبود حتما جوتی جینز هست ، اینا هردویکیه ، فروشگاه جین وست برند دیگه نمیفروشه

جدی ؟ من آخه خرید های دیگه هم داشتم مکرررا 

ولی متوجه نشدم چرا ؟

مگه جوتی جینز برند دیگه نیست ؟

جدی ؟ من آخه خرید های دیگه هم داشتم مکرررا ولی متوجه نشدم چرا ؟مگه جوتی جینز برند دیگه نیست ؟

نه عزیزم ، همون جین وست هست 

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
این فروشگاه محصولاتش کاملا فیک هست. و قیمتها برای محصولات چینی واقعا بالاست

چینی نیست مال استرالیاست 

این فروشگاه محصولاتش کاملا فیک هست. و قیمتها برای محصولات چینی واقعا بالاست

بر استرالیاست 

ولی با حرفتون تا حدودی موافقم قیمت هاش خیلی بالاست ...

ولی واقعا کیفیتشون عالیه

چطور میشه بیشتر توضیح بدی

من چون مشتری این برندم اطلاع دارم ، فکر کنم جین وست برند جوتی جینز رو خریده و زیر نظر جین وست شده 

بر استرالیاست ولی با حرفتون تا حدودی موافقم قیمت هاش خیلی بالاست ...ولی واقعا کیفیتشون عالیه

اما من چند روز پیش خواستم خرید کنم نوشته بود اصل نیست با اینکه پرچم استرالیا و تولید استرالیا گذاشته بود

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔 ......

برند جین‌وست در اصل برای استرالیاست اما برند جوتی جینز ربطی به استرالیا و جین‌وست نداره و ساخت داخل هست که فقط یجوری چسبوندن به جین‌وست.

Jooti jeans رو سرچ کنید متوجه میشید که فقط دوتا سایت ایرانی میاد و ربطی به خارج نداره.قیمت ها رو هم الکی بالا زدن که مردم فکر کنن برند خیلی خفنیه🤦‍♂️🗿