_گل_نرگس۳۱۳_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 6067 عنوان یه😲 لحظه بیاید 28 بازدید | 4 پست من دکتر پوست رفتم چند چیز برام نوشتهپوستم چربه اینارو میزنم پوست پوستی میشه صورتم خیلی شدید و خشک برای یه مدتیولی صورتم رو داره خوب میکنه مصرفش رو متوقف کنم یا ادامه بدم ؟نمیتونم الان برم دوباره پیش اون دکتر به خاطر شرایطی نوبتم یک ماهه دیگست من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱 الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات میفرستی ؟ 1403/12/15 | 01:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tmbh عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 1721 منم رفتم اول صورتم پوست پوست شد ولی مدام مرطوب کننده میزدم ولی الان پوستم صافه
_گل_نرگس۳۱۳_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 6067 منم رفتم اول صورتم پوست پوست شد ولی مدام مرطوب کننده میزدم ولی الان پوستم صافه پس طبیعیه ؟مرطوب کننده باید حتما بزنم؟من هر روز محصولات رو میزنم شاید به خاطر استفاده زیاد نه ؟ من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱 الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات میفرستی ؟
tmbh عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 1721 پس طبیعیه ؟مرطوب کننده باید حتما بزنم؟من هر روز محصولات رو میزنم شاید به خاطر استفاده زیاد نه ؟ من با دکترم صحبت کردم بهم گفت طبیعیه ولی برام مرطوب کننده مخصوص نوشت ولی من هر روز استفاده نمیکردم طبق دستور پزشک استفاده میکردم
_گل_نرگس۳۱۳_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 6067 من با دکترم صحبت کردم بهم گفت طبیعیه ولی برام مرطوب کننده مخصوص نوشت ولی من هر روز استفاده نمیکردم ط ... آخه من پوستم خیلی چربه مرطوب کننده بزنم چرب تر نمیشه ؟دکتره بهم نگفت چند روز به بار بزنم محصولات رو 🥲 من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱 الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات میفرستی ؟