2777
2789

گفتن لایک 

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

تازه سه روزه

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ چربیا هنوز ب خودشون نگرفتن ماه رمضونم بزار یکم بگذره

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
تو همین ۳ روز همش استرس دارم ک چاق شدم همش ضعف میکنم الانم از خودمو هیکلم متنفرم

واااا نه بابا 

چرا مگه زیاد غذا میخوری؟ خب به اندازه بخور 

همون سه وعده رو توی سحری و افطار و شام بخور

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

واااا نه بابا چرا مگه زیاد غذا میخوری؟ خب به اندازه بخور همون سه وعده رو توی سحری و افطار و شام بخور

کلا جمعا یامیشه ۷۰۰ کالری یا تهش ۱۰۰۰ کالری اما ذهنم روانی شده کسی درکم نمیکنه بعد عید برم باشگاه دوباره اروم میشم همش ترس دارم با لباسای قبلم هی عکس میگیرم مقایسه میکنم روانیم میدونی

منظورم پارسال پیارسال بود

من یسال ۶ کیلو کم کردم  ولی موقع افطار اینا رعایت میکردم الانم فعلا همون روندو در پیش گرفتم 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
من یسال ۶ کیلو کم کردم ولی موقع افطار اینا رعایت میکردم الانم فعلا همون روندو در پیش گرفتم

منم از تیر ماه تا الان ۸ کیلو کم کردم اما ورزشمو دم عیدی ول کردم اشفته شدم ارامش ندارم تازه فهمیدم خیلی باشگاه به روحیم و اعتماد ب نفسم کمک میکرد 

کلا جمعا یامیشه ۷۰۰ کالری یا تهش ۱۰۰۰ کالری اما ذهنم روانی شده کسی درکم نمیکنه بعد عید برم باشگاه دو ...

پرخوری نکن ریزه خواری نکن شیرینی و وزلبیا بامیه نخور 

برنجت هم پنج شش قاشق باشه نون همون یه کف دست باشه تو هر وعده لاغر میشی 

پرخوری نکن ریزه خواری نکن شیرینی و وزلبیا بامیه نخور برنجت هم پنج شش قاشق باشه نون همون یه کف دست با ...

همین کارو میکنم اما یکم خوش اشتها ام بزورجلو خودمو میگیرم یهو گشنم میشه حمله میکنم

منم از تیر ماه تا الان ۸ کیلو کم کردم اما ورزشمو دم عیدی ول کردم اشفته شدم ارامش ندارم تازه فهمیدم خ ...

من ۹۱ شدم ۷۰ بازم ۷. ۸ کیلو اضافه دارم از فردا میخام ورزش کنم ما بین افطارو شام