البته خیلی گرونتر از رنو ساندرو هست وتو تاپیک قبلم مقایسه رنو ساندرو و کوییک بود حالا داداشم گفت داستر هم خوبه 😅😄 گفتم بپرسم درصد رضایت کساییکه دارن چجوریاست
منم ساندرو دارم...توهین کردی با کوئیک مقایسه اش کردیا...چه ربطی به هم دارن؟
کلا از ماشینای رنو خوشم میاد
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه عزیزم 😅😂بد نوشتم ،نوشته بودم ساندروی ده سال پیش یا کوییک صفر اتومات وگرنه قصد بدی نداشتم
خواهش میکنم بخشیدمت🤨
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
کوئیک سایپا رک با رنو مقایسه کردی!!!!!🙄😑داستر سال ۹۷ قیمتش ۱۵۰ ت بود
یادش به خیر سال ۹۷ ساندرو ۶۰ استپ وی ۶۵
انگار اصحاب کهفیم
😁👌ساندرویی که مد نظرم بود واسه سال ۹۵ هست و شروع رانندگیم هس
ساندرو ۹۵ هم شرف داره به کوییک