2777
2789

این همه خانوم میان اینجا میگن شوهرامون بهمون خیانت کردن 

ولی هیچکس نمیگه چی باعثش شده ؟؟؟؟

یا هیچکس نمیگه ماهم به شوهرامون خیانت کردیم ؟؟

من خودم دارم از شوهرم متنفر میشم هر روز دعای مرگش رو زبونمه ولی از  طرفیم دوسش دارم ولی ارامش ندارم چون دم دمیه و دیوونه ست دیوونم کرده 🙁🙁🙁

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍

خب سوااالت؟؟؟

👏مهم نـیست چه چیـز بہ یـک زن بـدهی,هرچہ بدهـــے آنـــــرا بهترمیـسازد:نطـفہ ای بہ اوبــده...فرزنـــدے بہ تـوخــواهــدبخشــــید!خــانہ ای بہ اوبـــده,ازآن کـاشـانہ  ای خواهد سـاخت!لـبخندی بہ او بـــده,قلـبـ❤ـش رابہ توخواهـــدبخــشید!زن آنچــــہ را بــہ اوبـدهنــــد,تـکثیــــرمےکنـــــدوپژواکـــــ مےبخـــشد!پـس اگــربــہ اوزنــــدگےِ جـــهنــمــے بـدهـے,تــعجــب نکـــن کــہ از آن جـــهـنــمـــے بـــزرگـــتر بــــرايــت بـــســازد!👌👌👌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا سوالت چی هست؟

این ک چرا نمیگن دلیل خیانت مردا چیه 

یا چرا خانومایی ک خیانت کردن نمیان حرفی 

بزنن

بالاخره مردا با همین خانوماست ک رابطه دارن دیگ وگرنه چجوری خیانت میکنن

برای اینکه هیچوقت هیچچچچ ادمی عیب های خودشو نمیتونه ببینه و بفهمه مگه مشاور بگه.البته یسری مردها هم مریضن ربطی به زن نداره

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
مگه میشه دوستش داشته باشی و دعای مرگش رو زبونت باشه؟؟!  برا منم این سواله؟؟؟؟

اره میشه 

چون ی روز دورم می چرخه و عاشقونه رفتار میکنه

ی روز مث سگ میوفتیم به جون هم

برای اینکه هیچوقت هیچچچچ ادمی عیب های خودشو نمیتونه ببینه و بفهمه مگه مشاور بگه.البته یسری مردها هم ...

خب الان یکی بیاد بگه من به شوهرم خیانت کردم سر فوشه که خانمانثارش میکنن. به چهارتا پستم نمیرسه میترکه. اما خیانت آقایون میره پربازدیدا

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 
منم شوهرم اینجوری بود خیلی هم دوسش داشتم ولم کرد منم مهرمو ازش گرفتم نثل سگ از زندگیم انداختمش بیرون

کار خوبی کردی 

الان تنها زندگی میکنی ؟