2777
2789
آخه کسی که کیست داره یا پری نمیشه یا زیاد میشه معمولا تنبلی تخمدان فقط باعث بچه دار نشدن میشه 

نه عزیزم کسایی که تنبلی دارن هم پری نامنظمی دارن اکثر حتما پری نشدن دلیل کیست نیست  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم کسایی که تنبلی دارن هم پری نامنظمی دارن اکثر حتما پری نشدن دلیل کیست نیست  

اه من فکر کردم دلیلش اینه بنظرت دکترم چرا دارویی واسه تنبلی تخمدان بهم نداد فقط براکیست بهم قرص ال دی داد

اه من فکر کردم دلیلش اینه بنظرت دکترم چرا دارویی واسه تنبلی تخمدان بهم نداد فقط براکیست بهم قرص ال د ...

اگه پری هات منظم باشه و دلیل تنبلیت کیست باشه اول دارو میدن کیست برطرف بشه بعد اگه بازم باردارنشدی قرص محرک میدن     

تخم هویجو چه جوری بخورم عزیزم؟

روزی دولیوان آب بریزبامقداری تخم هویچ بعدش بزاربجوشه یه لیوان آبش بمونه بعدبریزتولیوان باشیره ی انگوربخورصبح ناشتا40روزبخوربهتره

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
روزی دولیوان آب بریزبامقداری تخم هویچ بعدش بزاربجوشه یه لیوان آبش بمونه بعدبریزتولیوان باشیره ی انگو ...

امضات چه قشنگه دل منم همینو میخواد،ان شاا...تا عید ماهم تیکر میزنیم

میخواستم این ماه کلومفین بخورم سر خود ولی میتزسم اخه دکتر گفته سه ماه دیگه بیا تا 3ماه فقط متفورمین ...

وای کلومیففن اصلا نخور بدترت میکنه چون تنبلی داری 

باید یه دارو دیگه بخوری 

میشه با دلهای پاکتون برای حاجت روا شدنم صلوات بفرستید. واقعا ملتمس دعایم 

منم مثل شما بودم یه دوره کلومیفن خوردم رفتم سونوگرافی یه عالمه کیست ریز تولید شده بود که عوارض کلومفین بود دکترم لتروزول داد 

میشه با دلهای پاکتون برای حاجت روا شدنم صلوات بفرستید. واقعا ملتمس دعایم