2777
2789
عنوان

فیبروز ابرو

692 بازدید | 35 پست

الان دو روزه فیبروز ابرو کردم 

ابروهای خودم خیلی پرپشت و خوب بود اما کوتاهش کرده بودم از ارایشگر خواستم فقط نوک ابروم بزنه اما کلش زد 

الان خیلیییی کلفت شده و احساس میکنم رنگ پس داده 

و در حد مرگ میخاره ایا این طبیعیه تورو خدا اگه کسی تجربه داره راهنماییم کنه 

پماد ad چشمی زدم ولی باااز میخاره و هم چنان رنگش خیلی تیرس

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یکی دو هفته ی دیگه هم باریک تر میشه هم کم رنگ تر میشه و هم زخمات خوب میشهدو سه روز آب نباید بخوره و ...

تو حمام اول که سه روز بعدشه کمرنگ تر نمیشه ؟میخوام فردا برم حمام چون گفته سه روز بعد میتونی بری دوش بگیری

تو حمام اول که سه روز بعدشه کمرنگ تر نمیشه ؟میخوام فردا برم حمام چون گفته سه روز بعد میتونی بری دوش ...

نه با اولین حموم خیلی کمرنگ نمیشه به مرور تا دوهفته سه هفته بعد رنگش طبیعی میشه نگران نباش

نه با اولین حموم خیلی کمرنگ نمیشه به مرور تا دوهفته سه هفته بعد رنگش طبیعی میشه نگران نباش

ممنونم از راهنمایت عزیزم🙏❤️سوال اخرم اینکه بعد از اینکه حمام رفتم هم باز مرتب چند روز پماد ad بزنم یا قطع کنم؟