2777
2789
عنوان

لطفابیاین مشاعره

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 242 پست
زنده باشیدمن کارگویندگی انجام میدم ازشعراتون اسکرین گرفتم چندتابخونم وضبط کنم باسپاس ازهمگی

ای جان 

خیلی عالی 

خیلی 

موفق باشید 

افتخاره برای من بابت این موضوع 

♥️

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
من باشم و شب باشد و آغوش تو باشد دل یکسره بی تاب تو ، مدهوش تو باشد لبهای ترت روی لبم ، نوشِ من ای ج ...

در عالم عشق هرکجا برنایی ست

عاشق بادا که عشق خوش سوداییست

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در عالم عشق هرکجا برنایی ست عاشق بادا که عشق خوش سوداییست

توی دنیا فقط تویی اصلا 

روی زخمم نمک نمی پاشی

اتفاقات خوب یعنی تو 

تا تهِ قصه پیش من باشی

غزلبانو#  

شبتون زیبا 

ایکه از کوچه معشوقه ما میگذریبه جهنم بگذر😂😅کوچه معشوقه ما بن بست است

مرا ای ماهی عاشق رها کن،فکر کن من هم

یکی از سنگ های افتاده در نهرم

تفاوت های ما بیش از شباهت هاست،باورکن 

تو تلخی شراب کهنه ای من تلخی زهرم

توی دنیا فقط تویی اصلا روی زخمم نمک نمی پاشیاتفاقات خوب یعنی تو تا تهِ قصه پیش من باشیغزلبانو# شبتو ...

شب بخیر 🌸🙏🏻

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

می‌دونم گل میگم انگار با صدای اون تو ذهنم دکلمه شد وقتی می‌خوندمش

اوکی😁

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

تو را هوای به آغوش من رسیدن نیستوگرنه فاصله ی ما هنوز یک قدم است

تو گز محنت دیگران بی غمی

نشاید که نامت نهند ادمی

عاااالیییی😔😘

😘😘

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
شما شاعر این بیت ها هستین🫠؟؟؟

بله عزیزم

تخلصم غزلبانو هست و یا در بیت آخر غزل هام دارم یا اینکه زیر تک بیت هام درج می کنم این عنوان رو