2777
2789
عنوان

لطفابیاین مشاعره

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 242 پست
ارادتمندم در جایگاهی نیستم نظر بدم ولی مشخصه که قلم خوبی دارید شاید با کمی تغییر بشه در قالب سپید بی ...

اینوبراشوهرم نوشتم تویه ربع کلن زمان گذاشتم ده سال پیش نوشتم مونده بودتودفترخاطراتم

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

اینوبراشوهرم نوشتم تویه ربع کلن زمان گذاشتم ده سال پیش نوشتم مونده بودتودفترخاطراتم

یعنی فقط همین یک شعر رو دارید ؟

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ارادتمندم و بسیار سپاسگزار بی شک افتخاری بود برای منو سپاسگزارم از اینکه وقت گذاشتید ‌و خوندید

حتماسرفرصت سیوکردم بیشتربخونم

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

یعنی فقط همین یک شعر رو دارید ؟

نه زیادن خیلی دلنوشته دارم 

نه زیادن خیلی دلنوشته دارم

اگه پست کردید بنده رو تگ کنید 

بخونم و لذت ببرم 

بنویسید 

زیاد بنویسید 

قلم خوبی دارید عزیز 

اگه پست کردید بنده رو تگ کنید بخونم و لذت ببرم بنویسید زیاد بنویسید قلم خوبی دارید عزیز

واقعاباعث افتخارمه نظرتونوبدونم وخوشحالم میکنید

واقعاباعث افتخارمه نظرتونوبدونم وخوشحالم میکنید

تندرست باشید 

هر کمکی ازم ساخته س ، امر بفرمایید حتمن در خدمت خاهم بود 

مانا باشید عزیز من

تو کیستی صدایت به آب می ماندتبسمت به گل آفتاب می ماند

در دیاری که مردمش عصا از کور میدزدند

من از دیوانگی آنجا محبت آرزو کردم

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

تندرست باشید هر کمکی ازم ساخته س ، امر بفرمایید حتمن در خدمت خاهم بود مانا باشید عزیز من

🌹🌷خوشحالم ازینکه کاربری پیداکردم واقعادنبالش بودم🌷

تو کیستی صدایت به آب می ماندتبسمت به گل آفتاب می ماند

واقعاکیف کردم خوندمش🌹

در دیاری که مردمش عصا از کور میدزدند من از دیوانگی آنجا محبت آرزو کردم

من باشم و شب باشد و آغوش تو باشد 

دل یکسره بی تاب تو ، مدهوش تو باشد 

لبهای ترت روی لبم ، نوشِ من ای جان 

لبهای ترم روی لبت ، نوشِ تو باشد

غزلبانو#