2777
2789
عنوان

لطفابیاین مشاعره

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 242 پست
شکل یه خانم هسباید شکل مردونه بود

آفرررین دقیقاهرچی میگم متوجه نمیشه

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

از ظن خویش هر کس از ما فسانه ها گفت  چون نای بی زبانی ما را تو میشناسی

یکی مثل من این همه عاشقت

یکی مثل تو، بیخیالِ منه

یکی هی شروع میکنه بازیو  

یکی بازیو هی بهم میزنه 

غزلبانو#  

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقدرعالی بودین امشب همه تون🌹🌹

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

چه عالی شاعرش خودتونید ؟یوسف گمگشته باز اید به کنعان غم مخورکلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور

سپاس عزیزم

بله 

یکی مثل من این همه عاشقتیکی مثل تو، بیخیالِ منهیکی هی شروع میکنه بازیو یکی بازیو هی بهم میزنه غزلبا ...

🌹

لبت نه گوید و پیداست میگوید دلت آریکه اینسان دشمنی یعنی که خیلی دوستم داری

یارب این شمع دل افروز ز کاشانه ی کیست

جان من سوخت بپرسید که جانانه ی کیست

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

بریم🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️اسی خسته شد❤️❤️

خسته نشدم دارم میخونموکیف میکنم

چه عالی شاعرش خودتونید ؟ یوسف گمگشته باز اید به کنعان غم مخور کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور

رفتی نماندی ، زندگی یک درد ممتد شد 

کم کم شب آمد حال من آشوب شد بد شد 

غزلبانو#  

یکی مثل من این همه عاشقتیکی مثل تو، بیخیالِ منهیکی هی شروع میکنه بازیو یکی بازیو هی بهم میزنه غزلبا ...

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر

بی باک تر از آهو درنده تر از شیرم 

هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر 

رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر

امام رضا جان مراقب ایران مون باش 💓 💓💚💓💓 اسم کاربریم یه یاد آوریه.

سپاس عزیزمبله

غزلبانوجان نظرتوراجع این شع بگودرساحت زلال آیینه من سفرکردم /بوی صیغل داده ی عشق پیچیده است/ بوی عشق ناب پیچیده است/ ازصدای قلقل کردن سماور/ازانعکاس آفتاب درحوض خانمان/ ازیک بدرقه پرازانتظاروتنهایی، ازیک استقبال گرم وبی مهابا/ ازلای شقایق های وحشی ازلای دفترخاطراتم /ازلای برگ برگ وجودم،،،،،،باتمام وجودم