2777
2789
عنوان

اگه پسریو

165 بازدید | 17 پست

واس قیافش تو مراسم خواستکاری رد کنین.... 

میگین بهش؟؟؟ 

من از نظر مامان دختر خانم جوون شایسته و خوبی به نظر میرسیدم و برام ارزوی خوشبختی کرد ولی خب مامانش گفت تو زندگی دخترم دخالت نمیکنم.....

یعنی امکانش هست مامانه راضی باشه و دختر ناراضی؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان تو پسری یا دختر

اخه خود مامانش راضی بود ...نمیدونم اخه تو قرار اول بعدش ردم کرد دختره.....مامانش میگفت جوون خوب و شایسته ای هستش پسرتون ولی تو زندگی دخترم دخالت نمیکنم

بله امکانش هست 

مامان منم بی نهایت ساده و مهربونه از نظرش همه پسرا شایسته هستن 🤦👀

ولی خب من اگر بخاطر قیافه خوشم از طرف نیاد بهش نمیگم میترسم دلش بشکنه مگر اینکه خودش خیلی پیگیر باشه و بخواد بدونه 

حالا از کجا مطمئنی بخاطر قیافه رد شدی ؟ شاید به دلیل دیگه ای به دل دختر خانم نبودی!

بنظرم پیگیر نباش . برو سراغ یه دختر دیگه

من به شخصه قیافه ی طرف خیلی برام مهم بود سر همین موضوع موقع ازدواج چن نفرو رد کردم

وبا خوشتیپ ترین وجذابترین پسر ازدواج کردم 

اما در اخر مجبور به جدایی شدم، کاش چشمامو بیشتر باز میکردم

بله ممکنه مامانه راضی باشه اما دختر ه نه

نه نمی گیم به خاطر قیافس اگه بپرسن چرا می گیم معیارهامون رو نداشتن ، یا نپسندیدیم

حتی اینم نگفتن معیارمونو نداشتن.....اخه دخترشون میخواست تا دکترا بخونه منم گفتم باشه حمایتش میکنم.....کاش لاقل میگفت با قیافت حال نکردم.....

بله امکانش هست مامان منم بی نهایت ساده و مهربونه از نظرش همه پسرا شایسته هستن 🤦👀ولی خب من اگر بخاط ...

بابا دختر خانم اصلا حرفی نمیزد اصلا....قرار اول اصلا همو ندیده بودیم ولی من ازشون خوشم اومد......نمیدونم اگه واس قیافه نبود واس چی بود...من قدم ۱۸۰ بودش و وزنمم ۸۳ کیلو و از دختر خانم بلند تر بودم

حتی اینم نگفتن معیارمونو نداشتن.....اخه دخترشون میخواست تا دکترا بخونه منم گفتم باشه حمایتش میکنم... ...

خب چه اصراری داری  دلیلشو بدونی ؟ بنظرم خودت دلت میخواد دوتا حرف بشنوی قشنگ غرورت بشکنه هااااا 😐😒😒

چه اهمیتی داره به چه دلیل رد کردن !! شاید شما خیلیم آدم خوبی باشی اما دختره حس خوبی بهت نداشته و هم فرکانس هم نبودین!

من به شخصه قیافه ی طرف خیلی برام مهم بود سر همین موضوع موقع ازدواج چن نفرو رد کردموبا خوشتیپ ترین وج ...

من اخه چشام درشته و فکر میکردم خوشگل باشم خودم و ۱۸۰ سانتم و ۸۳ کیلو ولی ماه رمضون دارم کم میکنم....دختر خانممم هیچییی نگفت و من یواشکی شماره مامانشو از گوشی مامانم برداشتم گفتش نمیتونم تو زندگی دخترم دخالت کنم و چیزی نگفت از زشتی اینا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز