2821
2789
عنوان

بدم یا نرم

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 48 پست
جانم میبینی عصرها با شوهری نشستیم او نقد پیام میده برام آخه من با اون کاری ندارم خودشم یه خانومی میگ ...

چی رو نشون داد😕من متوجه نشدم

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یعنی چی میره تو عروسی خوب بره شما ه نمیری!! پس بیخیال کلاست نشو برو 😍😃من اینقد دوست دارم برم حیف ف ...

نه جانم تو عروسی تو تالار جلو همه اونطرف رقص میکنه عروس اینطرف یعنی همه بدونم این یاد داده منم دوس ندارم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
چی رو نشون داد😕من متوجه نشدم

رقص رو اونطرف میرقصید با اینکه عروس خودش داشت میرقصید

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
جانم میبینی عصرها با شوهری نشستیم او نقد پیام میده برام آخه من با اون کاری ندارم خودشم یه خانومی میگ ...

چی رو نشون داد؟     

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
نه جانم تو عروسی تو تالار جلو همه اونطرف رقص میکنه عروس اینطرف یعنی همه بدونم این یاد داده منم دوس ن ...

اهان۰نمیارزه۰نرو۰یا۰کلا۰دعوتش۰نکن۰خوب

من خوشبخت میشم چون به قدرت خدا اعتماد دارم😍😍😉😉
اهان۰نمیارزه۰نرو۰یا۰کلا۰دعوتش۰نکن۰خوب

آخه کلا خودش از الان خودش رو دعوت کرده خیلی رفتارش بده 

رقص رو اونطرف میرقصید با اینکه عروس خودش داشت میرقصید

آهان من بودم قبول نمی کردم  بعدشم میگی کامل یاد نمیده چ فایده 

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 
نه جانم تو عروسی تو تالار جلو همه اونطرف رقص میکنه عروس اینطرف یعنی همه بدونم این یاد داده منم دوس ن ...

اهااا

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...