2821
2789
عنوان

بدم یا نرم

387 بازدید | 48 پست

بچه ها من ده جلسه است می رم کلاس رقص پیش یه خانومی خیلی شیک نصف هزینش رو هم دادم الان میخام بی خیال هزینه شم نرم چون خوشم نمیاد از اخلاقش خیلی پیام میده و اینکه تو عروسی میاد تالار اونطرف رقص رو برای تبلیغ خودش نشون میده  و کامل یاد نمیده و این جلو داماد خوب نیست نظرتان چیه

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یعنی میاد عروسیت قر بده مشتری جمع کنه.؟

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 

یعنی چی میره تو عروسی خوب بره شما ه نمیری!! پس بیخیال کلاست نشو برو 😍😃من اینقد دوست دارم برم حیف فعلا شرایطش جور نیس😩 

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

حیف۰هزینته۰اگه۰بهت۰خوش۰میگذره۰چرا۰نری۰تفریحه۰ولی۰اگع۰اعصاب۰خوردی۰برات۰داره۰بیخیالش

جانم میبینی عصرها با شوهری نشستیم او نقد پیام میده برام آخه من با اون کاری ندارم خودشم یه خانومی میگفت من سپرده بودم تو عروسیم نشون نده پشت داماد ایستاد نشون داد همه دیدن

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم