2777
2789

دوستان دخترم دو ماه ونیمشه شیرم کافی نبود و سینم رو هم دیگه نمیخوره شیر خشک میدم اما نمیدونم چقد سیرش میکنه هر دو ساعت 60 سی سی آب میریزم دوتا پیمانه اما یا بازم گشنست یا بالا میاره چی کنم؟؟؟

همون pari 70  هستم😊

دستور تهیه شیر روی قوطی هست حتی نوشته هر سنی چقدر باید بخوره،منتهی بستگی به خود بچه داره گرسنه باشه میخوره نباشه به زور نده که بالا میاره و ممکنه شیر بهش نمیسازه که بالا میاره

خیلی دوست دارم آدمایی که بهم انرژی منفی میدن رو از زندگیم پرت کنم بیرون اما صد حیف که نمیشه...
دستور تهیه شیر روی قوطی هست حتی نوشته هر سنی چقدر باید بخوره،منتهی بستگی به خود بچه داره گرسنه باشه ...

آخه دکتر بهم گفت کم کم بده اما تو وعدهای زیاد همش که بالا نمیاره یه وقتایی حتی آروغم میزنه میاره بالا

همون pari 70  هستم😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه دکتر بهم گفت کم کم بده اما تو وعدهای زیاد همش که بالا نمیاره یه وقتایی حتی آروغم میزنه میاره بال ...

دکتر درست گفته پس حتماً زیاد میدی

خیلی دوست دارم آدمایی که بهم انرژی منفی میدن رو از زندگیم پرت کنم بیرون اما صد حیف که نمیشه...

بچه من دوماهو نيمش بود١٢٠ تا هر ٤ ساعت ميخورد.

شيشه عوض كن.خيلي هوا با شيشه ميده پايين حتماً.

سرشم بالاتر از پاهاش باشه موقع شير.بعد از شير خوردن هم حداقل ١٠ دقيقه رو شونت نگهش دار.بعضي وقتا ٣-٤ تا هم آروق دارن

بچه من دوماهو نيمش بود١٢٠ تا هر ٤ ساعت ميخورد. شيشه عوض كن.خيلي هوا با شيشه ميده پايين حتماً. سرشم ...

الان امتحان کردم 30 تادادم آروغ گرفتم بالا نیاورد دوباره ره مین دیگه سی تا دادم آروغ گرفتم هر وعده 60 تا میدم اما هر دو ساعت یکبار

همون pari 70  هستم😊

عزیزم فکر نمیکنم بچت حساسیت داشته باشه به احتمال زیاد رفلاکس داره پسر من 5ماهشه شیرم اول کم بود کمکی بهش نان میدادم حتی 30تارو هم بالا میاورد از تو دماغشم شیر میومد بیرون بعد فهمیدن حساسیت داره پپتی جونیور بهش دادن دکترش گفت باید در روز 900سی سی بخوره اما نهایتش دو یا سه ساعت یه بار به زور 60تا دیگه با کلی عروسک کتاب 90تا میخوره که کلا تو روز 500 سی سی میشه چون رفلاکسم داره باید بعد شیر بغلش کنم 

عزیزم فکر نمیکنم بچت حساسیت داشته باشه به احتمال زیاد رفلاکس داره پسر من 5ماهشه شیرم اول کم بود کمکی ...

عزیزم من سونو دادم دخترم رفلاکس نداره امتحان کردم بعد شیر خودن زیاد بالا پایینش کنم بالا میاره اما آروغ که میزنه بزارم زمین ثابت یه جا بالا نمیاره تما انگار همش گشنست

همون pari 70  هستم😊

خدا رو شکر کهرفلاکس نداره این خودش یه دنیا نعمته بخداپس اروم اروم حجم شیرش رو اضافه کن اول 90تا درست کن ببین چقدرش رو میخوره یکم دور ریزت زیاد میشه من 90تا که درست کن به 70تاکه برسه غر میزنه دیگه نمیخواد باید بقیش. رو بریزم اما خوب بهتر از اینه همش نگران گرسنگیش باشم هرچی شیشه رو ول کرد یه باد گلو ازش بگیر دوباره بده من که دائم شیشه دستمه😟😟😟

خدا رو شکر کهرفلاکس نداره این خودش یه دنیا نعمته بخداپس اروم اروم حجم شیرش رو اضافه کن اول 90تا درست ...

میگما امروز مدفوع دخترم سبز شده بود از چیه به نظرتون؟؟؟؟

شما چه شیرخشکی به پسرتون میدید؟؟؟

همون pari 70  هستم😊

ببخشید اما مدفوع کوچولوی من همیشه سبزه اوایل بهم میگفتن سرماخورده پهلوهاشو چرب کن اما بعد دکتر گفت رنگ مهم نیست مگه اینکه خدایی نکرده رگه خون توش باشه

برای شیشه هاهم اول با سرکه و ریکا خوب میشورم بعد میریزم توی کاسه بزرگ وکلی ابجوش میریزم روش اگرم وقت کنم یه قابلمه اب میزارم جوش بیاد روش سبد استیل میزارم بعد شیسه ها رو وارونه یا در و همه چی حتی پستونک میزارم بخار اب بهش بخوره تقریبا 30دقیقه اما توی اب بذاری بجوشه رنگش کدر میشه یه جوری