2777
2789
عنوان

پستچی محترم😂

148 بازدید | 16 پست

بسته رو پیچونده

حالا داخل بسته چی بود؟

وسایل اپیلاسیون😭😂

میخوای چیکار اونو آخه😭😂

بردار بیار میخوام پشمامو بزنم😭😂

فرزند آذربایجان عزیز💚 اندکی شاعر و نویسنده ، به زودی مدرس زبان انگلیسی ، فوتبال دوست و سیاست زده / ضد لیبرالیسم ، ناسیونالیسم ، فمینیسم و قص علی هذا...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه میشه

به ولای علی 

امروز بعد ۱۰ روز رفتم شمارشو از اداره پست پیدا کردم

گفت غروب میارم

هنوز غروب نشده ظاهرا

فرزند آذربایجان عزیز💚 اندکی شاعر و نویسنده ، به زودی مدرس زبان انگلیسی ، فوتبال دوست و سیاست زده / ضد لیبرالیسم ، ناسیونالیسم ، فمینیسم و قص علی هذا...

یاد یه خاطره از یه نفر اقتادم نوشته بود ازمایش مدفوع داشته انجام میده خونه میزاره تو کیسه بعدش تو کیفش ک ببره بزاره ازمایشگاه

بعد گوشیشم تو جیبش بوده دزده میاد کیفشو میزنه میره 

قیافه اونم دیدنی بوده وقتی در ظرف رو یاز میکنه😂😂😂

ووااییی🥶😂 چجوری پیچونده؟

تو سایت زده تحویل گیرنده شد😐😂

وااای فقط وقتی بسته رو باز میکنه😂😂

دیگه درجا پشماش میریزه وسایل داخل بسته به کارش نمیاد🗿😂

یاد یه خاطره از یه نفر اقتادم نوشته بود ازمایش مدفوع داشته انجام میده خونه میزاره تو کیسه بعدش تو کی ...

حقشه😂😂😂😂

فک کنم تا مدت مدیدی افسردگی گرفته🗿😂

تو سایت زده تحویل گیرنده شد😐😂

حالا شاید بیاره اگر نه برو اداره پست پیگیری کن🤦🏻‍♀️😂

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

حالا شاید بیاره اگر نه برو اداره پست پیگیری کن🤦🏻‍♀️😂

امروز رفتم ، شمارشم گرفتم

زنگ زدم گف غروب میارم هنو نیاورده🗿😂

به ولای علی امروز بعد ۱۰ روز رفتم شمارشو از اداره پست پیدا کردمگفت غروب میارمهنوز غروب نشده ظاهرا

همیشه ترس فیک بودن پیجا رو داشتم

الان ترس دزد بودن پستچی انداختی تو دلم😟😂💔

۸۵۸۰۶۵۲

همیشه ترس فیک بودن پیجا رو داشتمالان ترس دزد بودن پستچی انداختی تو دلم😟😂💔

ووااییی🤣🤣🤣🤣

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

همیشه ترس فیک بودن پیجا رو داشتمالان ترس دزد بودن پستچی انداختی تو دلم😟😂💔

خیلی پیش اومده دزدی تو پست

خیلی زیاد

تو سایت دادراه سرچ کن پر شکایته

تا میتونید یه پول اضافه بدید به آنلاین شاپا که با تیپاکس بفرستن

چون خصوصیه حواسشون جمعه