2777
2789
عنوان

کمک چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 37 پست

اقایون دوست دارن رفع نیاز نیاز کنن، توو ذاتشونه این ویژگی، وقتی فکر کنه داره به بچش کار مفیدی یاد میده ناخوداگاه علاقمند میشه به مسواک زدن...بعد یه مدتم عادت میشه براش.

💜خدایا میشه منو به عشقم برسونی؟خدایا سخته دوری و دلتنگی..خدایا خودت مواظب عشق پاکمون باش💜

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از دردش حرفي نزد درد داره؟ بعد بگيم عكس ميخوام بگيرم برا عفونت لثه؟

آره خوب دردداره اولش بی حسیه بعدش دیگه درد داره.پیش دندونپزشک که رفتی بگیددهانش بو میده یه معاینه کنیدواسه عفونت لثه که مطمئناواستون عکس مینویسه

باهاش  صحبت کن حتی اگه ناراحت بشه

این موضوع تو روابط اجتماعیش تاثیر میذاره

تا خودش نخواد هیچ کار نمیشه کرد

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
امتحان کردم فایده نداره میگه من چندشم میشه برو به مامانت بگو بچه ام میاد پیشم

ب بچت یاد بده که بگه دوس دارم خانوادگی ورزش کنیم، خانوادگی مسواک بزنیم، اگه مدرسه یا مهد میره بگو اونجا یادش دادن که همراه با خانواده اینکارو بکنن.

💜خدایا میشه منو به عشقم برسونی؟خدایا سخته دوری و دلتنگی..خدایا خودت مواظب عشق پاکمون باش💜