2777
2789
عنوان

داغونم خدایا چرا به منم بچه نمیدی؟؟😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3171 بازدید | 80 پست

به خدا دلسا جون چند سال ديگه مي فهمي عجب اشتباهي كردي عمر با ارزشتو با غم و غصه و ناراحتي از ديگران هدر كردي و شاد نبودي

من الان حسرت اين هفت سال و شديد مي خورم و پشيمونم چرا همش ناراحت بودم

بالاخره كه خدا به من بچه رو داد دير يا زود ولي من ناشكري كردم چراااااااااااااا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا نمیدونم حکمت خدا چیه دخترعموی من بعد از ۲۰ سال دوا و درمون و چند بار آی وی اف ناموفق بالاخره پ ...

واي خيلي ناراحت شدم طفلي بنده خدا

خدا بيامرزتش به شما هم صبر بده

آخه چرا من باید این همه انتظار بکشم و غم و غصه بخورم ولی یکی همون ماه اول اقدام بدون درد سر باردار م ...

عزيزم منم مثل توام..تازه جاري كوچيكم ميخاد عيد عروسي كنن همش ميترسم اون زودتر بچه بياره اخه من 4سال ازش بزرگ ترم..يك سال و نيم اقدامم..هردوضعيفيم..يه هفته مونده تاپري..اي خدا

خانوما میدونم چقدر انتظار سخته همتونو درک میکنم چون با پوست و خونم طعم  انتظار رو چشیدم ولی این ...

ای جان خدا حفظش کنه 

به چه روشی باردار شدین ؟

بعد از سه سال انتظار بالاخره خدا یه فندوق تو دلم کاشت و معجزه شو بهم نشون داد الانم دختر گلم تو آغوشمه خدایا شکرت   
عزيزم منم مثل توام..تازه جاري كوچيكم ميخاد عيد عروسي كنن همش ميترسم اون زودتر بچه بياره اخه من 4سال ...

عروس خواهرشوهرم و عروس خواهرم چندماهه ازدواج کردن ماه اول باردار شدن چندسالم ازمن کوچیکترن.ولی من...😔

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰

عروس خواهرشوهرم و عروس خواهرم چندماهه ازدواج کردن ماه اول باردار شدن چندسالم ازمن کوچیکترن.ولی من... ...

به این چیزا فکر نکن بنظرم یه هدف دیگه برای خودت در نظر بگیر که اگه حامله نشدی ناراحت نشی

من خودم یه بچه دارم تیرماه یه سقط داشتم الان دوباره دارم اقدام میکنم به خودمخودم گفتم اگر باردار نشدم بهتر تابستون یه سفر خارج برم یا اگه خدا بخاد برم حج 

دلسا جون الهی به زودی،زود مادر بشی عزیزم

با تمام وجودم درکت میکنم منم ۴ساله در انتظارم

دیشب پریود شدم  غم عالم ریخت تو دلم

واقعا دارم کم میارم

خدا خودش صبر بهمون بده و به زودی مادرشیم

من مامان شدم🥲
آخه چرا من باید این همه انتظار بکشم و غم و غصه بخورم ولی یکی همون ماه اول اقدام بدون درد سر باردار م ...

دلسا جون منم یه ساله منتظرم ولی تو این یه سال خیلی حرف شنیدم دیگه خسته شدم

منکه مشکلی ندارم هرچی ازمایش و سونو رفتم میگن سالمی.شوهرم نمیره آز. میگه من مشکل ندارم چون داداشام و ابجیام همه بپه دارن.تو چون بچه ی اولی باید پیگیری کنی شاید مشکلی باشه.میبیه که من مشکلی ندارم میگه پس فقط باید صبر کنیم چون منم مشکلی ندارم

دعا کنین مامان بشم.توروخدا یه صلوات برام بفرست مامان بشم😢😢😢
دلسا جون عزیزم صبور باش با صبر همه چی درست میشه فقط دنبال درمان رو بگیر انشالله بزودی با ی بتای تپل ...

Samin جون تبریک میگم خیلی خوشحال شدم دیدم باردار شدین

میشه بگین چه درمانی نتیجه داد براتون؟ من تنبلی تخمدان دارم و دو ساله منتظرم 

خانوما میدونم چقدر انتظار سخته همتونو درک میکنم چون با پوست و خونم طعم  انتظار رو چشیدم ولی این ...

وااای ثمین جون چقد خوشحال شدم میشه بپرسم چجوری باردار شدید با میکرو یا طبیعی؟؟

وقتی همسرت آبنرماله چرا قرص و آمپول مصرف میکنی؟

یادمه توی یکی از تاپیکات یه بار گفتی مورفولوژی همسرت 2 درصد نرماله و حرکتش یک...چیکار کردید‌که خوب شد  ؟؟