نزدیک سه سال و سه ماهه که منتظرم..تموم اوناییکه بعد من ازدواج کردن یا بچه دارن یا باردارن...خب منم حسرت میخورم..چرا خدا به منم نمیده بخدا دیگه داغون شدم الان با گریه دارم مینویسم...حاله منو فقط اوناییکه چندساله منتظرن میفهمن...انتظار خیلی سخته خیلییییییی.بخصوص وقتی فامیلای نزدیکت همه بعد تو ازدواج کردن و همشون باردارن بیشتر غصه میخورم...اگه تا عید باردار نشم دق میکنم بخدا دق میکنم😭😭😭😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آخه چرا من باید این همه انتظار بکشم و غم و غصه بخورم ولی یکی همون ماه اول اقدام بدون درد سر باردار م ...
عزيزم منم مثل توام..تازه جاري كوچيكم ميخاد عيد عروسي كنن همش ميترسم اون زودتر بچه بياره اخه من 4سال ازش بزرگ ترم..يك سال و نيم اقدامم..هردوضعيفيم..يه هفته مونده تاپري..اي خدا
عروس خواهرشوهرم و عروس خواهرم چندماهه ازدواج کردن ماه اول باردار شدن چندسالم ازمن کوچیکترن.ولی من... ...
به این چیزا فکر نکن بنظرم یه هدف دیگه برای خودت در نظر بگیر که اگه حامله نشدی ناراحت نشی
من خودم یه بچه دارم تیرماه یه سقط داشتم الان دوباره دارم اقدام میکنم به خودمخودم گفتم اگر باردار نشدم بهتر تابستون یه سفر خارج برم یا اگه خدا بخاد برم حج
آخه چرا من باید این همه انتظار بکشم و غم و غصه بخورم ولی یکی همون ماه اول اقدام بدون درد سر باردار م ...
دلسا جون منم یه ساله منتظرم ولی تو این یه سال خیلی حرف شنیدم دیگه خسته شدم
منکه مشکلی ندارم هرچی ازمایش و سونو رفتم میگن سالمی.شوهرم نمیره آز. میگه من مشکل ندارم چون داداشام و ابجیام همه بپه دارن.تو چون بچه ی اولی باید پیگیری کنی شاید مشکلی باشه.میبیه که من مشکلی ندارم میگه پس فقط باید صبر کنیم چون منم مشکلی ندارم
دعا کنین مامان بشم.توروخدا یه صلوات برام بفرست مامان بشم😢😢😢