2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین راهت گرفتن ماما همراه تو بیمارستان خصوصی 

متخصص زنان نمیاد چند ساعت وایسه برای زایمان طبیعی 

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشه‌ها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

خودش انجام نمیده طبیعیو مگر اینکه اورژانسی بشی زنگ بزنی بیاد برای سزارین یا در کل هماهنگ کرده باشی از قبل برای سزارین وگرنه طبیعی میری بیمارستان ماماهای شیفت انجام میدن

بهترین راهت گرفتن ماما همراه تو بیمارستان خصوصی متخصص زنان نمیاد چند ساعت وایسه برای زایمان طبیعی

ماما همراه چیکار میکنه؟ 

یروز تو کوچه ما هم عروسی میشه 💔😅1403/9/18

خودش انجام نمیده طبیعیو مگر اینکه اورژانسی بشی زنگ بزنی بیاد برای سزارین یا در کل هماهنگ کرده باشی ا ...

یعنی بیمارستان برم نمیگن باید حتما دکترت باشه 

آخه یه ماما بهم گفت باید حتما دکتر خودت باشه چون کسی که نشناستت نمیاد برا زایمانت 

ماما همراه چیکار میکنه؟

بهت کمک میکنه در روند زایمان کلا پیشت هست دکتر زنان نمیاد خیالت راحت

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشه‌ها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

بهت کمک میکنه در روند زایمان کلا پیشت هست دکتر زنان نمیاد خیالت راحت

میدونید ماما همراه چقدر پول میگیره؟ 

توی بیمارستان ک بری شیفت هر دکتری ک باشه چ طبیعی چ سزارین رو واست انجام میده 

دکتر خودت بخواد سزارین کنه دقیقا میگه چ ساعت و روزی برو بیمارستان ک شیفت منه 

اگ زودتر دردت بگیره بازهم دکترت نمیاد 

یعنی بیمارستان برم نمیگن باید حتما دکترت باشه آخه یه ماما بهم گفت باید حتما دکتر خودت باشه چون کسی ک ...

من همچین چیزی نشنیدم و ندیدم ،مامای شیفت اون بیمارستان خیلی از مریض هاشو نمیشناسه ولی مسولیت زایمان چند نفر رو که تو بخشش بستری هستن به عهده میگیره 

توی بیمارستان ک بری شیفت هر دکتری ک باشه چ طبیعی چ سزارین رو واست انجام میده دکتر خودت بخواد سزارین ...

ببینید من تهرانم تکو تنها خودم و همسرم بچه اولمم هست 

میخوام برم مثلا بیمارستان سید الشهدا هر موقع که رفتم یعنی کسی هست برام زایمان طبیعی رو انجام بده؟ 

ببینید من تهرانم تکو تنها خودم و همسرم بچه اولمم هست میخوام برم مثلا بیمارستان سید الشهدا هر موقع که ...

هر زمان بری زایشگاه مامای شیفت معاینه میکنه و پروندت روتشکیل میده 

من ساعت سه و نیم صب رفتم بیمارستان