2777
2789

ذکر ن ولی نماز لیله الرغایب

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره واسه پسرم نذر ام البنین امام زمان   خداروشکر همیشه جواب گرفتم الان نذر سفره ابوالفضل کردم انشالله امسال واسه خونه خریدن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

دیشب برا اولین بار نماز شب خوندم.صبح بعد اینکه دخورمو فرستادم مدرسه اومدم خوابیدم ..خواب دیدم دارم خرید میکنم ولی فروشنده گفت کارتت موجودی نداره تو خواب زنگ زدم به شوهرم که بهم پول بده ولی  شوهرم گفت ندارم...صدای زنگ گوشیم منو از خواب بیدار کرد دیدم بابامه میگفت شماره کارت بده برات عیدیتو واریز کنم...

برام جالب بود همزمانیشون

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی