2821
2789
عنوان

بلیچینیگ خوبه

73 بازدید | 11 پست

خوبه؟ دستگاه خاصی داره درسته؟ و اینکه میگن بعضی دکترا با دستگاه غیر اصلیش انجام میدن؟ از کجا بفهمم دستگاه اصلی رو استفاده می کنن؟ 

صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

آیا کسی درباره بلیچینیگ دندان اطلاعی ندارد؟! 

صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

دوماه پیش قیمت کردم ۸ ملیون 

تازه بعد ۶ ماه میگن رنگ دندون هات برمیگرده 

دندون هات زودتر از موعد زرد میشه 

خیلیم حساس میشه دندون ها ممکنه مینای دندون هم آسیب ببینه 

من کامنت هارو خوندم بکل پشیمون شدم 

اما اگر دندون ها بیش از حد زرد هستن دیگه باید انجام بده 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دوماه پیش قیمت کردم ۸ ملیون تازه بعد ۶ ماه میگن رنگ دندون هات برمیگرده دندون هات زودتر از موعد زرد م ...

بخاطر ارتودنسی رنگ گرفتن، سفیدی دندون هم درست میکنه؟ یه جاهایی سفیدتر، یه جاهایی زردتر. دو رنگ شده یعنی

آیا کسی درباره بلیچینیگ دندان اطلاعی ندارد؟!

من رنگ دندون هام طبیعیه 

رنگ کرمی روشن 

میخواستم بیلیچینگ کنم پشیمون شدم 

دندون هات اگر طبیعیه مسواک بزن مرتب نخ دندون بکش و چای و قهوه و خوراکی رنگی ترک کن خیلی بهتر میشه 

من تصمیم دارم دیگه چای نخورم و مرتب مسواک بزنم که رنگش بهتر بشه 

بخاطر ارتودنسی رنگ گرفتن، سفیدی دندون هم درست میکنه؟ یه جاهایی سفیدتر، یه جاهایی زردتر. دو رنگ شده ی ...

جرم گیری کن 

جرم گیری خیلی ارزون تره 

ممکنه با جرم گیری درست بشه و اصلا نیازی به بیلیچینگ نباشه 

جرم گیری کن جرم گیری خیلی ارزون تره ممکنه با جرم گیری درست بشه و اصلا نیازی به بیلیچینگ نباشه

من یه بار جرم گیری کردم تا حالا قبلا ها البته، ولی هیچ تغییری نکرد. در عرض دو دقیقه هم کارش تموم شد! طبیعیه؟ 

من رنگ دندون هام طبیعیه رنگ کرمی روشن میخواستم بیلیچینگ کنم پشیمون شدم دندون هات اگر طبیعیه مسواک بز ...

به خاطر ارتودنسی یه زردی های عمیق گرفته، رنگش عجیب شده یه جاهایی

من یه بار جرم گیری کردم تا حالا قبلا ها البته، ولی هیچ تغییری نکرد. در عرض دو دقیقه هم کارش تموم شد! ...

اره عزیزم 

بخوای بیلیچینگ هم کنی قبلش جرم گیری میکنن به احتمال زیاد دندون هات جرم گرفته 

اول جرم گیری کن هزینش هم زیاد نیست فک کنم زیر ی تومن باشه 

به خاطر ارتودنسی یه زردی های عمیق گرفته، رنگش عجیب شده یه جاهایی

همین که بهت گفتم گلم 

اول برو جرم گیری کن 

اگر زردی نرفت از خمیر دندون سفید کننده استفاده کن و با نمک مسواک بزن 

اگر بازم نشد بیلیچینگ کن 

به خود دکترا اگر بسپاری تا کلی خدمات الکی تو پاچت نکنن و کلی ازت پول نگیرن ول کن نیستن خودم زخم خوردم یبار ازشون  بدجور 

اره عزیزم بخوای بیلیچینگ هم کنی قبلش جرم گیری میکنن به احتمال زیاد دندون هات جرم گرفته اول جرم گیری ...

خیلی ممنون. حالا امیدوارم درست شه.