2777
2789
عنوان

سزارینی هابیهوشی یابی حسی

177 بازدید | 30 پست

دوستانی که سزارین انجام دادین کدومش بهتره خودم حس میکنم بی حسی ازکمر یاهمون اسپاینال بهتره تجربه شماچیه کدومش؟

برای خوشبختی همه ی جوونا ی صلوات بفرستید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بی حسی بودم ولی حین عمل سوزش داشتم و خیلی ترسیدم که بیهوشم کردن 

به نظرم واسه کسی می‌ترسه بیهوشی بهتره

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

من بی حسی از کمر بودم سر زایمان فشارم افتاد بی هوش شدم خودم😂 به هوش اومدم دیدم بچه ام به دنیا اومده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من بی حسی بودم ولی حین عمل سوزش داشتم و خیلی ترسیدم که بیهوشم کردن به نظرم واسه کسی می‌ترسه بیهوشی ب ...

سوزش داشتین یعنی بی حس نشده بودین؟؟

برای خوشبختی همه ی جوونا ی صلوات بفرستید...
من بی حسی از کمر بودم سر زایمان فشارم افتاد بی هوش شدم خودم😂 به هوش اومدم دیدم بچه ام به دنیا اومده

پس نکنه منم بیهوش شدم وسط کار خودم فکر میکنم خوابم برد اخه دو شب درد کشیدم قبل سز

عوارض کدوم کمتره بعضیامیگن بی حسی بعداکمردرددارد درسته؟

بی حسی از کمر تا وقتی سری پاهات برنگشته نباید تکون بدی تا سردرد نگیری من اصلا سردرد نگرفتم چون سرمو تکون ندادم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
پس نکنه منم بیهوش شدم وسط کار خودم فکر میکنم خوابم برد اخه دو شب درد کشیدم قبل سز

نمیدونم من فقط یهو همه جا برام تار شد جیغ دکتر شنیدم که گفت داره بی اوش میشه سرم بیارید بعد چشامو باز کردم دیدم میگه این بچته ببینش 

بستگی به دکتر بیهوشی داره 

ولی اگه رعایت کنی بعدش چیزی نمیشه 

فک کنم تا دوازده ساعت بالش زیر سر نباید باشه و گردن و سر رو نباید بیاری بالا و راه نری و...رعایت کنی چیزی نمیشه 

من دوتا سزارینم با بی حسی بود ، کمر درد دارم ولی بخاطر دیسک کمر هست نه بی حسی

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

برای بعضی ها آره 

من الان ۷ ماه میگذره مشکل کمر نداشتم خداروشکر ولی زنداداشم از همون بعد زایمان هی می‌گفت کمرم و الان ۲ سال میگذره هنوزم میگه‌کمر درد دارم

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)