2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خانمای گل

طاعات عباداتتون قبول حق

🌿🌿🌿 ما یه گروهی زدیم داخل تلگرام برای خانم های مجردی که قصد ازدواج دارن میخوایم دورهم چهل نفر بشیم و چله بگیریم احتمالا چله ی دعای توسل یا زیارت عاشورا به نیت اینکه خداوند با این چله بیش از پیش بهمون توجه کنه و بخت عالی به زودی قسمتمون کنه و ازدواج  کنیم... یک ازدواج عالی ان شاء الله 🌿🌿🌿

لطفاااا فقط افرادی که خلوص نیت دارن و قلبا به خدا و ائمه اعتقاد دارن و باور دارن که حاجت میگیریم عضو گروه بشن

لینک گروه رو میذارم کسایی که تمایل دارن زودتر به ما ملحق بشید تا اوایل رمضان هستیم ان شاء الله چله رو شروع کنیم به حق علی تا شبای قدر و بعدش حاجت روا بشیم

❌دوستان تاکید میکنم فققققططط خااااانم هاای مجرد عضو بشن     آقا و متاهل و... نیاد لطفا❌

برای هرخانم مجردی که فکرمیکنید به این چله احتیاج داره بفرستید اجرتون با سیدالشهدا

میشه نحوه انجامش بگی؟ چهل روز ؟

سلام خانمای گل
طاعات عباداتتون قبول حق
🌿🌿🌿 ما یه گروهی زدیم داخل تلگرام برای خانم های مجردی که قصد ازدواج دارن میخوایم دورهم چهل نفر بشیم و چله بگیریم احتمالا چله ی دعای توسل یا زیارت عاشورا به نیت اینکه خداوند با این چله بیش از پیش بهمون توجه کنه و بخت عالی به زودی قسمتمون کنه و ازدواج  کنیم... یک ازدواج عالی ان شاء الله 🌿🌿🌿

لطفاااا فقط افرادی که خلوص نیت دارن و قلبا به خدا و ائمه اعتقاد دارن و باور دارن که حاجت میگیریم عضو گروه بشن
لینک گروه رو میذارم کسایی که تمایل دارن زودتر به ما ملحق بشید تا اوایل رمضان هستیم ان شاء الله چله رو شروع کنیم به حق علی تا شبای قدر و بعدش حاجت روا بشیم

❌دوستان تاکید میکنم فققققططط خااااانم هاای مجرد عضو بشن     آقا و متاهل و... نیاد لطفا❌
برای هرخانم مجردی که فکرمیکنید به این چله احتیاج داره بفرستید اجرتون با سیدالشهدا

چهله نماز جعفر به روش ساده بشرط ترک گناه ومداومت محشره من وخیلی ها حاجت محال گرفتیم مخصوصا ازوداج که ...

من بلد نیستم 

میشه شیوه انجامشم بگید

یه دونه صلوات بفرستین بهش برسم🥺❤️

من بلد نیستم میشه شیوه انجامشم بگید

دوتا دورکعت بخونین عزیزم شبیه نماز صبح بشه 4 رکعت بعدش 300 بار تسبحات اربعه بخونین یعنی 300 بار بگین سبحان الله والحمدلله ولا آله الا الله والله اکبر. شرطش ترک گناه ومداومت هست تا زمان حاجت روایی حاجت هایی فوق محال گرفته شده برا ازوداج هم محشره