2777
2789
منم دیابتی نیستم ولی دکتر بهم داد گفت ممکنه از تنبلی تخمدان دیابت بگیری ولی من انداختمش دور نخوردمش

چزا نخوردی.میگن لاغر میکنه خوبه که من میترسم قندم بیفته .گرونم هست ۶۰۰شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی دکترها برای پیشگیری از دیابت روزی یه دونه ازش تجویز می‌کنن. یه قرص دیگه هم هست اسمش اوزیله اونم برای کنترل قنده و عوارض این قرص رو نداره. با دکترت مشورت کن اگه خواستی می‌تونی اوزیل رو مصرف کنی. 

دیگع اینو گرفتم اخه به من هر۱۲ ساعت داده

قندت تو محدوده‌ی نرماله بنطرم یه دونه هم کافی بود. ولی خب رعایت کن من یه مدت قرص‌ها رو گذاشتم کنار و غذام رو هم رعایت نکردم قند و چربیم یه کم رفته بالا. 

چزا نخوردی.میگن لاغر میکنه خوبه که من میترسم قندم بیفته .گرونم هست ۶۰۰شد

تو فکرشم که دوباره برم بگیرم ولی ببین من برا مادر دیابتیم هر ماه این قرصو میگیرم 13 تومنه البته ایرانیش ... تو نت هم نوشتن که نسخه ایرانیش از خارجیش ام بهتره 

👩‍💻
تو فکرشم که دوباره برم بگیرم ولی ببین من برا مادر دیابتیم هر ماه این قرصو میگیرم 13 تومنه البته ایرا ...

والا نمیدونم من دو بسته داد شد انقذ هنگ کردم میخواستم ایرانی بگیرم گفتم شابذ این بهتر باشه.شما مادرت دیابتیه پس حتما بخوز قرصو قند خیلی بذع