2777
2789
عنوان

سردرگمی درسی

36 بازدید | 7 پست

سلام دخترم رشته انسانی و الان میخواد تغییر رشته بده برای سال بعد به تجربی من گذاشتم خودش هر تصمیمی که میخواد رو بگیره مشاورم بردمش خیلی نگرانم خودش هم سردرگمه نمیدونم بمونه انسانی یا بره تجربی چه راهی پیشنهاد میدین

پشتکار و هدف خیلی مهمه ، اول هدفش و مشخص کنه بعد ببینه میتونه تایم زیاد درس بخونه ، درس اولویتش بشه ، صبر داشته باشه یا نه ...

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

هرچی دلش میخواد

نهم بودم خانواده تحت فشارم گذاشتن برم تجربی 

خودمم دلم میخواست کمی ولی بیشتر ریاضی میخواستم 

خلاصه تیزهوشان دادم تجربی زدم 

تو تیزهوشان هم سال اول نمیتونی اول سال همون مهر عوض کنی دوباره 

دهمو تجربی خوندم قلمچی اینارو همون سال ریاضی دادم 

یعنی دو رشته رو باهم خوندم

بعد تغییر رشته دادم به ریاضی 

دوباره اول یازدهم رفتم تجربی بخاطر دوستام 

بعد آخر یازدهم دوباره رفتم ریاضی تغییر رشته دادم 

جمعا ۴ بار 

خدا میدونه چقد سخته هردو رو باهم هندل کنی 

راضیم از خودم ولی اگه اینهمه اشتباه نبود و از اول میرفتم ریاضی الان خیلی جلوتر بودم 

اینو براش تعریف کن بگو هرچی دلت میخواد انتخاب کن که بخونی با خوندنش لذت ببری

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی دلش میخوادنهم بودم خانواده تحت فشارم گذاشتن برم تجربی خودمم دلم میخواست کمی ولی بیشتر ریاضی میخ ...

والا گذاشتم خودش تصمیم بگیره خودش که میگه نمیدونم من از هر نظر آزادش گذاشتم رفیقاش تجربین خودش میگه اونا تحریکش میکنن به گفته خودش هم بخاطر رفیقاش هم سر در گم میترسه انسانی در آینده بازار کار خوبی نداشته باشه 

والا گذاشتم خودش تصمیم بگیره خودش که میگه نمیدونم من از هر نظر آزادش گذاشتم رفیقاش تجربین خودش میگه ...

وای 

رفیق رو ول کنه تورو جد هرکی 

نذارید اگه میخواد اینکارو بکنه 

من بابام راضی نبود از ریاضی دوباره برم تجربی به هر دری زد حتی یه پروفسور ایرانی پیدا کرد گفت بیا با این حرف بزن راهنماییت کنه گفتم نه خودم رفتم تغییر دادم بخاطر دوستام

الان مثل چی پشیمونم بخدا دوست مهم نیست هدفش مهمه دوستاش اگه دوست باشن هرجا که هست باهاش دوستی میکنن 

به بابام میگم چرا نزدی تو دهنم چرا زور نگفتی بهم که اینقد بدبختی نیاد سرم 

اگه انسانی دوست داره همونجا بمونه علاقه ای که داره حتما براش شغل پیدا میکنه در راستای تلاشایی که میکنه

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

وای رفیق رو ول کنه تورو جد هرکی نذارید اگه میخواد اینکارو بکنه من بابام راضی نبود از ریاضی دوباره بر ...

مشکلش اینه علاقه نداره به انسانی ریاضی حلیاتشم چندان گفتی نیست واقعا نگرانم ولی نمیخوام بهش این نگرانی بروز بدم استرس بگیره