2777
2789
عنوان

یه طوری بهم آسیب زد که

157 بازدید | 7 پست

دیگه نمیتونم ب کسی اعتماد کنم

دیگه دلم ن خودشو میخواد نه عشق دیگه ای

آخه من زندگیمو دادم بهت لب تر میکردی روحمم میدادم

قلب نیاز داشتی اونم میدادم

چقدر نامردی کردی برام

خیلی بی معرفتی کردی واسم

میدونی تو تنها دختری بودی با بقیه واسم فرق داشتی دلمو بارها شکستی، گونه هامو خیس کردی، تحقیرم کردی، اما من دست از دوست داشتنم بر نداشتم

آخه مگه اونایی ک همو قلبا دوست دارند مگه میتونن ول کنن

حداقل برام با کسی خیانت میکردی ک سرش ب تنش می ارزید شبیه کلاه قرمزی میموند

نمیبخشمت، هیچ وقت نمیبخشمت دلی ک ازم شکستی 

نمیبخشمت ی روزی خیلی بی اهمیت میشی ولی هیچ وقت نمیبخمشت خدا هم بگذره من نمیگذرم ازت

هدفم بزرگ کردن شرکت (✅انجام شد)، هدف دوم: بزرگتر کردن شرکت (↩️ در حال انجام)، هدف سوم: ورزش و شرکت در مسابقه بعد از ۳ سال (🏋️‍♂️↩️ در حال انجام سال اول)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هیچوقت به هیچکس نگفتم خوبت شد.فقط میگم حقت بود 

چون شما پسرا دنبال این دخترا میرین دخترای پاکو جلوتون نمیبینید 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

من هیچوقت به هیچکس نگفتم خوبت شد.فقط میگم حقت بود چون شما پسرا دنبال این دخترا میرین دخترای پاکو جلو ...

راستش خیلی وقتا اینکه طرفمون آدم بدی از آب درمیاد تقصیر ما نیست، به هر حال نمیشه یه نفرو همون اول کامل شناخت 

وگرنه کی دلش میخواد احساساتش لطمه ببینه؟

راستش خیلی وقتا اینکه طرفمون آدم بدی از آب درمیاد تقصیر ما نیست، به هر حال نمیشه یه نفرو همون اول کا ...

والا من که نمیدونم.اما میگن پسرا خودشون ختم روزگارن یه نگاه به طرف کنن میبینن کی اهلشه کی اهلش نیس اونم تو این روزگار گرگ بارون 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

والا من که نمیدونم.اما میگن پسرا خودشون ختم روزگارن یه نگاه به طرف کنن میبینن کی اهلشه کی اهلش نیس ا ...

فکر نکنم درست باشه نمیشه بگیم همه انگشتای دستمون یه شکل ان

خانم هابه واسطه احساساتی که دارن خیلی بهتر میتونن بروز بدن آقایون معمولا ساکت تر هستن و شاید کمتر وابسته بشن و از آسیب هایی که دیدن حرف بزنن، به خاطر همین توی جامعه اینطور جا افتاده 

اگر الان یه آقا بگه همه دخترا آهن پرستن احتمالا ما جزء همونایی باشیم که میگیم نههه همه که مثل هم نیستن😅