لطفاً بگید من حق دارم یا شوهرم ؟ میگه پول لباس عید بچه ها رو بده من میگم خب نداری نگیر از مهر ماه رفتم سر کار تا الان هرچی در آوردم به یه بهونه خرج شده یه روز قسطش عقب افتاده یه روز پول خرید تا الان هیچی نگرفتم یه هفته پیش هشت میلیون گرفته برای قسط عقب افتادش . بخدا شرایط کاریم هم سخته تو غیر انتفاعی با ادا اصول اولیا و مدیر بعد خسته شدی بیای برای یه قرون پولتم نتونی حساب کتاب کنی ، بهش گفتم من نمیتونم فحشم داد
زندگی همینه دیگه چرا بعضیا گاردمیگیرن وقتی صحبت خرج کردن حقوق خانم میشه؟ اونم میخواد پول برای این زندگی خرج بشه دیگه مشکلی نداره که. فوقش استارتر شما یه درصدی رو همیشه برای خودت بردار و بقیه رو وقتی کم اوردید بزارید وسط
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...
اینجور مردا اصلا نباید زن کارمند داشته باشن ، وقتی قراره پولی برای خودت نمونه چه کاریه که میری سرکار و خودت رو خسته میکنی ، مرد وقتی کم بیاره مجبوره خودش بره بیشتر کار کنه یا شغل دوم برداره . انقدر رو ندین به شوهراتون