2777
2789
عنوان

کسی ویپاد داره

61 بازدید | 8 پست

برنامه ی ویپاد بانک پاسارگارد 

شرایط وامش چطوریه 

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫پروفایل عکس خودمه کپی نشه🙏🌹 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

من وام پشتوانه میگیرم هی سرماه تسویه میکنم یه تومن بیشتر میشه برای سری بعد طی 4 قسط هم میشه پس بدی ولی وام بر اساس سکه هم خوبه من 30 تومن ریختم تو کارت طی یک ماه امتیازم شد 10 هزار میتونم الام 10 تومن وام بگیرم ولی میخوام بزارم 20 30 تومن بشه بگیرم بازپرداختم 12 ماهه اس

خودت باش ،'آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من گرفتم

چطوریه شرایطش؟

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫پروفایل عکس خودمه کپی نشه🙏🌹 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

من وام پشتوانه میگیرم هی سرماه تسویه میکنم یه تومن بیشتر میشه برای سری بعد طی 4 قسط هم میشه پس بدی و ...

من شنیدم فقط ۱ماهه و ۴ماهه راسی داره مگه قسطی هم میشه؟

من پشتوانه گرفتمپول میزاریهر صد هزار تومن در هر روز یه سکهمن ۳۰ میلیون گرفتمبدون ضامنتو یه ساعت وام ...

به ازای هرسکه چقد وام میدن

تو سلیتش هستبستگی به مدت زمان بازپرداختش دارهفرق داره باهم

ممنون ازت