2777
2789
عنوان

کادو دادن

155 بازدید | 16 پست

همکارام پول جمع کردن بعنوان کادو تولد دادن 

ولی انقدر ازشون ناراحتم یا شایدم چون سال اولیه این کار رو بلد نیستم از دست خودم ناراحتم که پاکت باز نکردم میخواستم بندازم دور نیارم خونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید اینجا می پرسم

اگه به یه نفر پیام تبریک تولد دادیم و اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم ناراحت میشین فقط هم قصد تون تبریک باشه نه هدیه بردن 🥲 

میشه بگین چرا ناراحت شدین

داشتم امروز رو نردبون یه چیزایی رو به سقف آویزون میکردم تقریبا از ساعت ۱۰/۵ صبح تا ۱۲/۵  بعد ینفر اومد نظر داد اینجوری نباش آخر سر مدیرمون اومد به من توپیت مگه از صبح داری وصل نمیکنی پس چیکار میکنی من اصلا گریه ای نیستم ولی همینطور اشکام میومد 

ببخشید اینجا می پرسماگه به یه نفر پیام تبریک تولد دادیم و اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازت ...

عزیز دلیلش تقریبا مشخصه شما احتمالا تو ارتباطتتون هم همینقدر ول نکن بودید الان من میبینم مدت زیادیه از همه میپرسید چرا نخواسته چی شده و... 

نخواسته با شما باشه نمی پسنیده شما رو همین! 

این مسئله واقعا اونقدر مهم نیست یعنی حتی اگه طرفت مردم بود و عاشقش بودی الان باید رها می کردی

هیچوقت دنبال یه ارتباط یکطرفه نباشه چه با جنس موافق چه مخالف

یه دوست دیگه پیدا کن به همین راحتی🙃

داشتم امروز رو نردبون یه چیزایی رو به سقف آویزون میکردم تقریبا از ساعت ۱۰/۵ صبح تا ۱۲/۵ بعد ینفر او ...

عزیز واضح نبود حرفاتون اما فکر میکنم منظورتون اینکه شما از همکاراتون سر مسائل دیگه دلخورید درسته؟ 

خب درک میکنم بگید کادوشونم نمیخواید

ولی ممکنه این رسم محل کارتون باشه بنابراین به این دید نگاهش کنید نه اینکه واقعا خواسته باشن ابراز محبتی بکنن

به خدا من کاریش نکردم 🥺

عزیز واقعیتش من شک دارم چون شما سوزنت رو مسائل گیر میکنه اما

منم بارها شده تو یه شرایطی مجبور بودم دوستی یه نفر تحمل کنم ولی به محض خلاصی دکمشو زدم نه اینکه اونا آدمای بدی باشن با من جور نبودن و من از ارتباط باهاشون لذت نمیبردم همین

اصلا ربطی به خوبی و بدی شما نداره

عزیز واقعیتش من شک دارم چون شما سوزنت رو مسائل گیر میکنه امامنم بارها شده تو یه شرایطی مجبور بودم دو ...

خیلی ممنونم بابت راهنمايي هاتون ببخشید شما رو هم اذیت کردم

به اجبار که نمی‌شه کسی با من دوست باشه 🥲

من فکر می کردم دوستم داره 

کاش زود‌تر متوجه شده بودم که از ارتباط با من خوشش نمیاد من خودم کنار می رفتم🥲

نه عزیز چه اذیتی؟ ناراحت نباش انشالله خیلی زود یه دوست خوب پیدا میکنی

فقط یه سوال 

به نظر شما جمله نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد جمله بدی هست بهش گفتم ازش ناراحت بودم 🥲