2777
2789
عنوان

شوهرم ماشین بنام من نمیزنه

230 بازدید | 22 پست

ده سال عروسی کردیم همه طلاهام تو این سالا رفته برای خونه ماشین 

قرار بود یه ۲۰۷بخره گفتم بزن به نام من 

وای کلی فش داد گفت نمیزنم پولم با بدبختی درمیارم چرا بزنم به نامت شاکی شد پاشد رفت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا طلا رو بی چشم‌داشت بده یا قاطعانه بگو من باید به اندازه پولی که کمک میکنم سهم داشته باشم

الان دیگه نمیتونی کاری کنی ولی همینو بهانه کن از این به بعد کمک خواست بگو دیگه از این خبرا نیست

چه عن پر رویهالان متوجه شدی دیگه یه قرون از پول و طلاتو برای این گدا گشنه ندی یا هنوزم باید بدتر رفت ...

خیلی ناراحتم 

دوستم زنگ زد شوهرش براش ماشین خریده یسال نیس عروسی کرده اینم شوهر من 

نمیدونم چرا برای من مهم نیست اینچیزا ماشین و خونه طلا دادم وامش اینارم داداشم جور کرد اما بهش فکر ...

منم مهم نبود برام 

گفتم بزار ببینم چیکار میکنه این بود جوابش

یا طلا رو بی چشم‌داشت بده یا قاطعانه بگو من باید به اندازه پولی که کمک میکنم سهم داشته باشمالان دیگه ...

خیلی طرز فکرش قدیمیه

اصلا شوک شد گفتم براش وحشتناک میاد

خیلی ناراحتم دوستم زنگ زد شوهرش براش ماشین خریده یسال نیس عروسی کرده اینم شوهر من

اصلا مقایسه نکن.ولی شوهرتم خیلی ضایست کوره نمیبینه تو برا ماشین و .. طلاتو فروختی حالا به تریج قباش بر خورده چقدر بدبخت و ترسوعه لطفا لطفا یادت بمونه دیگه تو قرض و قوله هاش طلا نفروشی یا پول بهش ندی و لطفا سعی کن برای خودت پس انداز داشته باشی توی کارتی که شوهرت رمزش رو نمیدونه یا اصلا نذار متوجه شه پس انداز داری

اونارم با دعوا میگرفت میگفت خودم خریدم موقع نیاز بفروشم

چه آدم نامردی...

از اینا کم نیستن ،همسایه مونم میگفت طلاهامو دادم به شوهرم کمکش کردم خونه مونو بسازه تموم کنه،گفتم نصفشو بزن به اسمم گفت نه بابا میخوای کلشو بزنم به نامت ،محاله 😶

🫡