2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

86 بازدید | 11 پست

بچها من دوازدهم تجربیم میخام یسال پشت بمونم واسه دندون 

امسال میخوام نهاییارو خوب بخونم ولی میگن تراز نهایی سال به سال فرق میکنه راسته؟

الان ۱۹ به بالا هم بگیرم باید سال بعد دوباره نهایی بدم؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله سال به سال تراز عوض میشه

بستگی ب سختی اون درس داره ،مثلا امسال زبان دوازدهم سخت بود و کسی ک نمرش متوسط بود هم تراز خوبی بهش دادن ولی اگه اون ادم پشت بمونه ممکنه سال بعد زبان رو راحت بیارن و تراز کمی بهش میدن

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

کی گفته کم میشه؟گفتن افزایش نداریم و ثابته ظرفیتا

درسته افزایش نداریم و قراره کاهش بدن ظرفیتارو 

چون این چند سال ظرفیتا خیلی بالا بوده و زیاد دانشجو پذیرش داشتن دیگه میخوان کم کنن 

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

بله سال به سال تراز عوض میشهبستگی ب سختی اون درس داره ،مثلا امسال زبان دوازدهم سخت بود و کسی ک نمرش ...

خب من سال بعد امتحان ندم از کجا بفهمم سخت یا اسون بوده

درسته افزایش نداریم و قراره کاهش بدن ظرفیتارو چون این چند سال ظرفیتا خیلی بالا بوده و زیاد دانشجو پذ ...

اینم شانس منه .. خب چیکار کنم تو دوماه ک نمیتونم معجزه کنم..

خب من سال بعد امتحان ندم از کجا بفهمم سخت یا اسون بوده

خب این دیگه از شانسته

بخاطر همینه میگن همون سال کنکور بدی بهتره

اینم شانس منه .. خب چیکار کنم تو دوماه ک نمیتونم معجزه کنم..

اشتباه کردی

پس چرا از همون اول سال نخوندی؟تو میخوندی شانستو امتحان میکردی شاید شد