2777
2789

ی همسایه داریم امسال تو اعتکاف به وجود قشنگش پی بردیم

واییی نگم بهتون بعد افطار رفتم ب مامانم سر بزنم گف دلم هوس چیبس و پفک این چیزا کرده بخر بیار 

منم خریدم رفتم پیش مامانم و دوستش نشستیم ب صحبت کردن یهو این خانومه اومد 

واای شروع کرد از دختر و دامادش تعریف کردن 

اونم چ تعریف هایی

میگفت برا دخترم از دیوار خواستگار میریخت من نمیدادم دختر مو بعد ک اینا رنگ زدن گفتم پسرتون چندسالس دیدم دانشجوعه گفتم اصلااا ولی وقتی اومدم دیدمش اصلا عاشقش شدم پسر از همه نظر عالی گفتم چیکارس داماد تون گفت فعلا بیکاره دانشجوعه (دختره  ۱۸ . پسره ۱۹ ) گفتم اها بعد گف گل میخریدن هر جلسه  ۶ میلیون شیرینی، میاوردن هر جلسه فلان تومن 

بعد مامانم همش میگف خب خوبی از خودتونه که اینجور داماد خوبی گیرتون اومده خودتون خیلی خوبین فقط میگف ها ها 

ن تشکر میکرد ن هیچی باز مامانم همش تعریفشو میکرد 

بعد موقع خوردن پفک و چیبس اینا انگشتاشو تا تهش تو دهنش میکرد چهار و پنج انگشته میزد تو پفک و چیبسا بعد دهنش 

منک اصلا نخوردم ازشون 

بعد یهو گفت دختر شما چیکار میکنه عروس نکردین خواستگار نداره؟ 

من ۲۴ سالمه مجردم

گفتم نه من هول ازدواج نیستم حاج خانوم سرجام فعلا خوبه 

مامانم گف نه میره سرکار درسشو میخونه چرا عروسش کنم 

امروزم اومد خونمون باز هم نشست گوشیشو روشن کرد همههههه عکسای دامادش رو نشون داد 😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چقدر بدم میاد از این ادما 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

میخواستی بگی چرا اتفاقا قصد ازدواج داشتم زیر دیوار خونتون هم کمین کرده بودم خواستگار بدزدم دیگه دخترتون عروس شد نقشه منم بر آب 🤦😂😂 بزار فعلا دلش با گل شش تومنی چاخانیش خوش باشه ، پسر نوزده ساله فرشته هم باشه مناسب داماد شدن نیست 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦