2777
2789
عنوان

کیا ادمینن

64 بازدید | 8 پست

خودم ادمین یه دعا نویسم😁البته کاراش همه حلال و قرآنیه خواهشا نگید درامدت حرومه و برکت نداره و....

بقیه چی؟؟ادمین چی هستید؟تو اینستا هم فعالیت دارید؟

آن کسی را که در این ملک سلیمان کردیم ملت امروز یقین کرد که او اهرمن است🤌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوره دیدی خیلی دوست دارم خودم درآمد داشته باشم شدیداً هم دنبال کار نتی گشتم ولی هیچی به هیچی

ای بابا پدر آدم درمیاد منم چندسال تو نت گشتم نبود؛اکثرشونم کلاهب ردار از آب در اومدن. 

خود منم کسی بهش معرفی کرد.

منم دنبال کارم،

ادمینی گروهای تلگرام و ایتا فکرمیکنم راحتتره تا اینستا،

ماهی چقدر درامد داری؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
منم دنبال کارم،ادمینی گروهای تلگرام و ایتا فکرمیکنم راحتتره تا اینستا،ماهی چقدر درامد داری؟

خیلی ناچیزه بهتره نگم ابروی ادمینارو نبرم😂

خیلی ناچیزه بهتره نگم ابروی ادمینارو نبرم😂

بنظرم هرچی باشه بازم از هیچی بهتره،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔