نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
خودم عمل نکردم از فامیلا عمل کردن ظاهرا راضین تاپیک جراحی معده هست فکر کنم حلقه معده اسمشه
خیلی ممنون عزیزم فقط میشه بگید چه مدته عمل کردن و ایا مشکل خاصی دارن یا خیر؟ و اینکه خصوصی عمل کردن یا دولتی؟ و اگر ممکنه اسم دکترش رو هم بهم بگید ممنون میشم عزیزم
خیلی ممنون عزیزم فقط میشه بگید چه مدته عمل کردن و ایا مشکل خاصی دارن یا خیر؟ و اینکه خصوصی عمل ...
نمیدونم کجا عمل کرد اصلا
والا چند سالی هست عمل کرده ، مشکل خاصی نداره ظاهرا
پسره
خیلی چاق بود الان تپل نرماله
مرسی از راهنماییت گلم ببخشید خیلی سوال میکنم این اخریشه وزنش برنگشت چون من شنیدم برمیگرده می ...
نه برنگشت
شاید چهار سال باشه