2777
2789
عنوان

تولدمه🥺

80 بازدید | 12 پست

بجز مامانم کسی بهم تبریک نگفت تا حالا تولدی برام نگرفتن گفتم ازدواج میکنم همش جبران میشه 🙂 ازدواج کردم بازم نشد الان بیشتر ناراحتم نه تولدی نه سالگرد ازدواجی هیچی! عوضش طی چن روز یه حرفایی زده که دیگه بود و نبودش برام فرقی نداره

آدم از اول شانسش هرجور بوده بقیه زندگیشم همینطوری میگذره 

کاش آدم بهتری سر راهم قرار میگرفت😔

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستی🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تولدت پر تکرار و مبارک گل دختر 😇🙂😍🎂💛

من آتنام 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣4️⃣ ساله میشم .دختر شیرازی و ورزشکار 🏸💖 😇. دانش آموخته حسابداریم📊. هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏👩❤️👨💛.

مرسی گلم پیشاپیش تولد توام مبارک💋

ممنونم که تبریک گفتی 😘😍🤩🥳😉🙃😊☺️😌

من آتنام 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣4️⃣ ساله میشم .دختر شیرازی و ورزشکار 🏸💖 😇. دانش آموخته حسابداریم📊. هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏👩❤️👨💛.

عزبز ترين سايت

قشنگه سايت

تولدت مبارك 

خيليا هستن كه ارزوي گذشته و الانتو ميخورن

ياد بگير كه ادما خيلي وقتا تنهان حتي وقتي كه دورشون صدها عزيز هست

خودت براي خودت تولد و سالگرد بگير و لذت ببر

اميدت فقط به خدا و چشماي قشنگت فقط به دستاي بي منت خدا باشه

من و ديگران رو ولش

بهترينها رو از خدا برات ارزومندم

قربونت

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

عزبز ترين سايتقشنگه سايتتولدت مبارك خيليا هستن كه ارزوي گذشته و الانتو ميخورنياد بگير كه ادما خيلي و ...

من قربون اون انگشتایی که باهاش تایپ کردی بشم چقد حس خوب گرفتم مرسی عزیزم خیر ببینی💋💋💋💋

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستی🙏

من قربون اون انگشتایی که باهاش تایپ کردی بشم چقد حس خوب گرفتم مرسی عزیزم خیر ببینی💋💋💋💋

انگشتام فداي خنده هاي قشنگت عزيزم

از ديروز انگار اسمون يه حس ديگه اي داشت نگو امروز تولد توئه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .